2777
2789
عنوان

اونایی که تجربه عمل بینی دارن بیان( عکس)

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 80 پست
صبوری کن پسچاره دیگه ای نداریبطور کلی راضی هستی از عملت؟من چشم هامو رو عمل کردم ک عینک مو بردارم، یک ...

والا چی بگم

روزی که گچ رو برداشتم خیلی خوب بود. راضی بودم ازش

الان یه ماه از عمل میگذره. این مسئله ای که گفتم رفته رو مخم

من خرافاتی نیستم ولی خودم حس میکنم یکی چشمش زد. آخه فامیل های من هر وقت چیزی از زندگی من میفهمن، اون چیز خراب میشه🥴😑😐 یکیشون چشمش شوره

من نمیدونم اون لعنتی که خدا بزنه تو کمرش ایشالا کیه

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

والا چی بگمروزی که گچ رو برداشتم خیلی خوب بود. راضی بودم ازشالان یه ماه از عمل میگذره. این مسئله ای ...

خرافات چیه. چشم واقن وجود داره... گفت و گوی بیتا حسینی با علی ضیا رو ببین.. اونم ک روانشناس هست و استاد دانشگاه داره میگه راسته... منم ب چشم اعتقاد دارم. من کلی تلاش کرده بودم و مهاجرت کردم، بخدا فامیل هامون از وفتی فهمیدن گند زدن ب زندگی من.. برام فکر میکنم دعا گرفتن.. خلاصه برگشتم ور دل مامانم... چشم واقعی عه. همه چیزتو از همه کس قائم کن. مردم واقن حسودن

خرافات چیه. چشم واقن وجود داره... گفت و گوی بیتا حسینی با علی ضیا رو ببین.. اونم ک روانشناس هست و اس ...

سعی کن رفت و آمدت رو یه مدت کم کنی.. خدا نگذره از اونی ک زندگی بقیه رو تغییر میده... والا همه دارن تلاش میکنن دیگه.. همه خوشحال باشیم و خوشبخت چی میشه آخه...

سعی کن رفت و آمدت رو یه مدت کم کنی.. خدا نگذره از اونی ک زندگی بقیه رو تغییر میده... والا همه دارن ت ...

دقیقا 

از این دلم میسوزه که من دارم به خدا جون میکنم همش کار و کار و درس و...

ولی زندگیمو اگه ببینی بغض میکنی.

از بس اطرافیانم حسودن

یه بار یه چیزی خریده بودم. یکی دید گفت چه رنگ قشنگی داره

دو ساعت بعد خراب شد😐💔

دقیقا از این دلم میسوزه که من دارم به خدا جون میکنم همش کار و کار و درس و...ولی زندگیمو اگه ببینی بغ ...

کاملن میفهممت.

من خودم پنج سال شبانه روز تلاش کردم تا تونستم برم از ایران

آخرش میگن وای شانس آورد.. پشتش پر بود. با پول رفت. در صورتی ک من پول نداشتم و فاند گرفته بودم... ایشالا خدا اندازه قلب هرکس بده بهش ... و خدا نگذره ازشون گ انقد دلشون چرک ک سیاهه..  من خودم اطرافیانم رو میشناسم برا همین قائم میکنم، این یکی رو مامانم اینا گفتن... زندگی منم تباه کردن.. حلال نمیکنم...

کاملن میفهممت.من خودم پنج سال شبانه روز تلاش کردم تا تونستم برم از ایرانآخرش میگن وای شانس آورد.. پش ...

چرا برگشتی

ای کاش برنمیگشتی

واسه این چیزا نمیگم. کلا...

منم اگه شرایطشو داشتم میرفتم

تا میتونی همه چیز تو قائم کن.. از همه کس.. مردم واقن بد وحسودن.. بقیع مثل ما نیستن.. من بخدا اصلن ب ...

با پوست و گوشت و استخوان درک کردم حرفتو

یه وقتایی میرم یه دورهمی یا مهمونی وقتی برمیگردم بهم میگن : دیدی فلانی النگوهاشو عوض کرده بود

دیدی فرش ‌و پرده رو عوض کرده بودن و...

حرفای اینطوری

من اصلا دقت نمیکنم به این چیزا

همش ذهنم درگیره

انقدر ذهنم درگیره چند بار کارت رو جا گذاشتم توی دستگاه عابر بانک

اینا چون دلشون خوشه و دغدغه ندارن ذهنشون آزاده. توی کار بقیه دخالت میکنن. باعث میشن زندگی بقیه خراب شه

عزیزم من ۱۱ روزه عمل کردم بعد برداشتن گچ منشی برام چسب زد و من احساس درد میکردم نگو چسبو سفت زده بعد ۳روز که درش اوردم خودم دیدم سطحش ناهموار شده خیلی نگران شدم دوباره خودم چسب زدم و خیلی خیلی آروم ماساژ دادم دیدم اوکی شد

چرا برگشتیای کاش برنمیگشتیواسه این چیزا نمیگم. کلا...منم اگه شرایطشو داشتم میرفتم

طولانی عه اگر بخوام بازش کنم...ولی خیلییییی بد شانسی آوردم..  هرچقدر بگم کم گفتم... حالا نمیدونم کار دعا بود یا کار چشم و نظر... هرچی هست حلال نمیکنم...

اگر یه روز خواستی بزنی بیرون ب این فکر کن ک بدون مامان بابات میتونی زندگی کنی؟ مثلن دو سال نبینی شون... چون هزینه بلیط واقن گرونه... و اینکه تنها نرو  ازدواج کن بعدش برو.. تنهایی وااااقن سخته..  یه آدم امن پیشت نیس ... یه دلسوز.. ولی اگر با شوهرت بری فرق ذاره شرایط ..

طولانی عه اگر بخوام بازش کنم...ولی خیلییییی بد شانسی آوردم.. هرچقدر بگم کم گفتم... حالا نمیدونم کار ...

دقیقا چون به مادر و پدرم وابسته ام، نمیرم

با پوست و گوشت و استخوان درک کردم حرفتویه وقتایی میرم یه دورهمی یا مهمونی وقتی برمیگردم بهم میگن : د ...

من اونور ک بودم خوابگاه میموندم. ولی خب برا خودم یخچال خریدم اتو و وسیله هایی ک لازم بود... دوستم رو هربار دعوت میگردم یه چیزی از وسیله هام میشکست..  هی میگفت خوش بحالت ما اولین مهاجرت مون هیچی نخریدیم...ک هزینه مون زیاد نشه...حالا منم فک نمیکردم قراره برگردم ها وگرنه منم دست دو میخریدم خدایی.. خلاصه خیلی حسود بود... همون آدم همش پشت همه حرف می‌زد..  زیرآب منم زد حتی... شرایط رو انقد برام بد کرد ک بینهایت تنها موندم و ول کردم اونجارو و برگشتم... واقن زن کثیفی بود... پشت ظاهر گوگولیش یه زن حسود و گثیف بود... میگن دختر مجرد نباید دوسو متاهل داشته باشه ها... البته ب متاهل هاهم حسودی میگرد... خلاصه خیلی آدم سمی بود... نمیدونم چرا کارمای کارش رو نمیده...