2777
2789
عنوان

اونایی که تجربه عمل بینی دارن بیان( عکس)

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 80 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من الان تقریبا هفت ماهه عمل کردم تا پنج ماه اول که نوک بینی کج بود و مشخص بود که بماند که پره ها هم نامنظم بودند دکترم میگه ورمه تا ۱۸ ماه ورم داری و این طبیعیه و بینی تغییر می‌کنه حتی یکی از همکار های فضولم ادعای با خدایی می‌کنه ازش نظر نخواستم برگشت گفت خیلی بد شده و فلان ولی خوب الان که هفت ماه گذشته تازه داره فرم ببینیم کم کم خودش رو نشون میده و کج بودنش خیلی بهتر شده دکتر من که گفت تا ۱۸ ماه نتیجه مشخص نمیشه و نیازی به تزریق فیلر فعلا نیست بعد ۱۸ ماه باید تصمیم بگیریم به نظرم صبر کن عجله نکن بذار ورمش کامل بخوابه .

نشون دادمیه کم ماساژ داد و یه امپول زدهمین!

صبوری کن پس

چاره دیگه ای نداری

بطور کلی راضی هستی از عملت؟

من چشم هامو رو عمل کردم ک عینک مو بردارم، یکی از چشمام رو خیلی بد عمل کزده. الان فقط با یکی شون میبینم... برا همین برا عمل بینی میترسم... بینیم یکم صاف نیست، لازم داره ولی میترسم حقیقتا

من الان تقریبا هفت ماهه عمل کردم تا پنج ماه اول که نوک بینی کج بود و مشخص بود که بماند که پره ها هم ...

من حتی اگه ورمش نخوابه هم فیلر  و آنزیم تزریق نمیکنم 

آخه اگه میخواستم با این چیزا درست کنم که چرا این همه هزینه کردم عمل کردم😔🤦🏻‍♀️

چقدر دکترا بدن به خدا

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه
عمل نکردم مشکوک شدم به اینکه بینی ام برام انجام دادهدکتر فکم گفت سینوزیت هات پر بود خالیش کردم انحرا ...

بعد پول گرفت ازت؟

میشه عکسش رو ببینم؟

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه
عمل نکردم مشکوک شدم به اینکه بینی ام برام انجام دادهدکتر فکم گفت سینوزیت هات پر بود خالیش کردم انحرا ...

اگر عکس گذاشتی منم لایک کن

مرسی

منم یه انحراف ریزی دارم... خیلی دوس دارم عملش کنم ولی میترسم