2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بمونید برای هم، من الان حس میکنم نمیتونم به کس دیگه دل ببندم

چنان دل میبندی ک خودت هم تعجب میکنی

من الان ب همسرم گفتم حتی حق داری یک روز زودتر از من خدا نکرده بمیری

حتی یک ساعت بدون اوم دنیا برام هیچ ارزشی نداره

هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره

۸ ماه پیش جدا شدم به قدری همو دوست داشتیم که نگم

انقدر روش حساب کرده بودم جونم در میرفت واسش کنار اون شادترین بودم اونم همینطور میگفت تو از درون منو میخوری بی قرارم میکنی...

مجبور شدیم جدا بشیم 

من کات کردم 

۳ماه زنده نبودم انگار شب نمیتونستم بخوابم فکر نبودش زجرم میداد نه میخوردم نه میخوابیدم نه زندگی میکردم فقط گریه نصف شبا با گریه و کابوس از خواب میپریدم

چنان دل میبندی ک خودت هم تعجب میکنیمن الان ب همسرم گفتم حتی حق داری یک روز زودتر از من خدا نکرده بمی ...

چقدر من خوشحال میشم یه زوج خوشبخت میبینم میفهمم عشق هنوز نمرده ممنونم از دلگرمیت خوشبخت بمونید تاابد

۸ ماه پیش جدا شدم به قدری همو دوست داشتیم که نگمانقدر روش حساب کرده بودم جونم در میرفت واسش کنار اون ...

ماهم همو دوست داشتیم، میفهمم چی میگی اما خانوادش به شدت بد بودن، اونم به اندازه کافی برای به دست اوردنم تلاش نکرد خانوادش مجبورم کردن برم دعای جدایی گرفتن، تمام عمرمو باهاش تصور کردم فکر کردم ابدی زندگی منه حس میکنم ظلم بی حذی بهم کردن خدا ازشون نگذره

ماهم همو دوست داشتیم، میفهمم چی میگی اما خانوادش به شدت بد بودن، اونم به اندازه کافی برای به دست اور ...

درکت‌ میکنم عزیزم فکر کن من ۸ماه بعد توام

از این حال در میای اعتماد به نفست بالامیره که تونستی با عقلت تصمیم بگیری منطقی میشی وقتی منطق باشه دیگه ضربه نمیخوری قشنگم

درکت‌ میکنم عزیزم فکر کن من ۸ماه بعد تواماز این حال در میای اعتماد به نفست بالامیره که تونستی با عقل ...

چقدر سخت بوده برات خیلی متاسفم، بابت روح قوی که داری بهت تبریک میگم روزای خوب زندگی در انتظارته ایشالا بلندترین بختو داشته باشی

چقدر من خوشحال میشم یه زوج خوشبخت میبینم میفهمم عشق هنوز نمرده ممنونم از دلگرمیت خوشبخت بمونید تاابد

ممنون

هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره