2777
2789

درآمد هم بگین🙄البته قصدم فضولی نیست قصدم اینه ک بدونیم واقعا هر شغلی چقد درامد توشه، چون تو جاب ویژن و این سایتا ک میگردیم میگن فلان شغل مثلا ۳۵ تومن درامد داره ولی میری مشغول میشی ماهی ۱۵ به زور میدن بهت😂

🍀🍀

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کارمند بانک هستم 

یه سکوت معنادار بهتر از حرفای بی‌معنیه ..! 🦋️             شازده‌کوچولو: چرا خاطرات خیلی بی رحمن؟          روباه: چون دستتو میگیرن و میبرن به روزایی که هیچوقت بر نمیگردن :) 🦊🧝🏻                                  بـ‌رگ از درخـ‌ت خـ‌سـ‌تـ‌ــہ مـ‌یـ‌شـ‌د                 پـ‌ایـ‌یـ‌زو بـ‌ــهـ‌ونـ‌ه مـ‌یـ‌کـ‌رد :) 🍂                                                   

با اجازه استارتر عزیزم سلام خانما منشی مطب از ساعت 10 تا 5 عصر ماهی 12 بدون بیمه با 40 سال سن و با وجود بچه 13 ساله خوبه ؟ از دست شوهرم میخام برم چون واقعا اذیتم میکنه تازه واسه ارشد هم میخام بخونم اصلا هم نخوندم تو رو خدا نظرتونو بدین. 

student

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

انشاالله تا چند وقت دیگه مهماندار قطار😄

درآمد ۱۵_۲۰

🇵🇸🇵🇸اگه از کسی بد گفتم بزارش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                                                      ❤️همون طور که حر به امام زمانش امام حسین رو زد و ما امید نشد بهت رو زدم امام زمانم....ناامیدم نکن❤️                                                                          

با اجازه استارتر عزیزم سلام خانما منشی مطب از ساعت 10 تا 5 عصر ماهی 12 بدون بیمه با 40 سال سن و با و ...

بله کلا ۵ساعت میری و ۱۲میدن خوبه ب نظرم

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
عزیزم چه لاینی کار میکنید؟؟من بخوام برم یادبگیرم چی پیشنهاد میدید؟

تازه دارم شنیون یاد میگیرم درامد که صفره فعلا

کلا ارایشگری رو به هدف پول اصلااا پیشنهاد نمیدم چون رغیب زیاده هزینه کلاس و مواد و مدل بشدت بالاس و اوایل بازدهی کمی داره الان همه میرن ارایشگری زودم ول میکنن پولشون میره تو اب جوب

❌❌اقایون به هیچ وجه حق ندارن نه درخواست دوستی بدن نه توی تاپیکای من کامنت بذارن نه ریپلای کنن به نی نی یار گزارش داده میشه❌❌