2777
2789
کارتون سخت نیستبه شوهر و بچه هاتون میتونید برسید؟شنیدم اصلا تعطیلی ندارید درسته؟

تعطیلی کم پیش میاد بله 

من مجردم واسه همین برام سخت نیست زیاد 

یه سکوت معنادار بهتر از حرفای بی‌معنیه ..! 🦋️             شازده‌کوچولو: چرا خاطرات خیلی بی رحمن؟          روباه: چون دستتو میگیرن و میبرن به روزایی که هیچوقت بر نمیگردن :) 🦊🧝🏻                                  بـ‌رگ از درخـ‌ت خـ‌سـ‌تـ‌ــہ مـ‌یـ‌شـ‌د                 پـ‌ایـ‌یـ‌زو بـ‌ــهـ‌ونـ‌ه مـ‌یـ‌کـ‌رد :) 🍂                                                   
برا فرهنگیان اک بتونید راهنمایی کنید ممنون میشم🥰۴ ماهه میرسم؟؟چجوری برنامه بریزم..انسانی هستم..

خصوصی درخواست بده 

⛔نظرهمه محترمه ولی اگه بامن اختلاف نظر داری ریپ نزن چون من حوصله تو ندارم جروبحث کنم ⛔اگه هم پستامو دوست داشتی لایک کن 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دوست دارم اتفاقا قصد توهین ندارما اما اینا که نوحه اینا میخونن تو خیابون دوست ندارم ببینم یکی دار ...

😍🥹مرسی از انرژی مثبتتون

کاربری دوم.بخاطر دعوا با یه آرمی تعلیق شدم و بعد یک سال پرقدرت برگشتم🌱 بی تی اس فن های کم و سن و سال محترم ریپلای نکنن.برای آرامش و تغذیه روحم گیتار میزنم.   میشه از بغض به هنر رسید و از اشک به ساز🦋🤍 اسم کاربریم هم یادگاری از کسی واسم مونده که  من رو اونجوری صدا میکرد خودش الان نیست ولی تیکه کلاماش هنوز باهامن:)💛خوبه همتونم تو امضاتون زدید نمیخواید با ادم احمق بحث کنید لعنتی شاید اون ادم احمق خودتی  ببخشید ولی من نمیتونم کرم درونمو کنترل کنم که کامنت تویی که تو امضات زدی لایک نکن رو لایک نکنم🤝🏻
ای جاااانمممممچه جالبه شغلتون

❤️‍🔥🥹

کاربری دوم.بخاطر دعوا با یه آرمی تعلیق شدم و بعد یک سال پرقدرت برگشتم🌱 بی تی اس فن های کم و سن و سال محترم ریپلای نکنن.برای آرامش و تغذیه روحم گیتار میزنم.   میشه از بغض به هنر رسید و از اشک به ساز🦋🤍 اسم کاربریم هم یادگاری از کسی واسم مونده که  من رو اونجوری صدا میکرد خودش الان نیست ولی تیکه کلاماش هنوز باهامن:)💛خوبه همتونم تو امضاتون زدید نمیخواید با ادم احمق بحث کنید لعنتی شاید اون ادم احمق خودتی  ببخشید ولی من نمیتونم کرم درونمو کنترل کنم که کامنت تویی که تو امضات زدی لایک نکن رو لایک نکنم🤝🏻
این کار جز آرزوهای منه 😍😍😍

عزیزممم❤️😍

شوهرم کارش آزاده نپرسیدم تا حالا درآمدش رو .... 

و خودمم فصلی کار میکنم وقتم بیشتر آزاده حقوقم در حد خوشگذرونی هامممم😑😑🤣

سلام کاربر خاموش از سال ۱۳۹۷ ✌️ی بار عضو شدم الان بار دوومه😌🫰

دانشجو ماهی هفت میلیون کمک هزینه تحصیلی دارم 😑😂

دانشجو چی هستی

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭