2777
2789
عنوان

سلااام من بعد از چند ماه اومدم باز کسی میشناسه منو

| مشاهده متن کامل بحث + 95 بازدید | 20 پست
من از سال ۴۰۰ عضوم منتها اون کاربریم تعلیق دائم شد😐

از ۴۰۰ یکسره بودی

منم ۹۹ ام تعلیق نشدم شمارم واگذار شد کدم فراموش کردم😑

کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی  کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم  و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دعاهات مستجاب میشه برام دعاکن قبل سال رسمی شدن شوهرم بیاد

اون موقع مستجاب میشد الان خودم نیاز به دعا دارم اون موقع ی کمی اعتقاد برام مونده بود .

ولی امیدوارم ک مشکلت حل بشه 

کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی  کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم  و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.
از بس که اینجام همه رو میشناسم

خوبه .

من معتاد شدم ۵ ماه تونستم ترک کنم دووم نیوردم باز اومدم

اره بودم یکسره😂

اره مث خودم بیکار بودی😂😑