2777
2789
عنوان

بچه هفت ساله پاد میکشه

213 بازدید | 35 پست

بچه پسرخالم اومده بودن خونمون کلاس اوله یه پاد از این گرونا گرفته دستش هی میکشه مامان و باباش هم بجای اینکه از دستش بگیرن ذوق میکردن و تشویقش میکردن بچه میگفت بیرون دیدم رو یه صندلیه ورداشتم مامانم چک کرد سالمه داد بازی کنم😐 اصلن خوشم نیومد به من ربطی نداره ولی این چه طرز تربیت کردنه

😐

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پاد چبه

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

ریه های آدم بزرگسال رو داغوننن میکنهوچه برسه به این فسقل

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
خدا رو شکر کنم که در دهه چهارم زندگی نمیدونم پاد چیه؟؟؟

منکه همش در تلاشم خودمو به روز کنم در اینده از کار های دخترم سردربیارم بازم نمیتونم برسم بهشون

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

شنیدم آدمو یک دفعه میندازه 

یکدفعه میبینن ریه های آدم تخریب شده حتی از سیگار هم بدتره