بچه پسرخالم اومده بودن خونمون کلاس اوله یه پاد از این گرونا گرفته دستش هی میکشه مامان و باباش هم بجای اینکه از دستش بگیرن ذوق میکردن و تشویقش میکردن بچه میگفت بیرون دیدم رو یه صندلیه ورداشتم مامانم چک کرد سالمه داد بازی کنم😐 اصلن خوشم نیومد به من ربطی نداره ولی این چه طرز تربیت کردنه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پاد سیستم نوعی دستگاه ویپینگ است که از پادهای پیشپر شده یا قابل شارژ برای ذخیرهی مایع الکترونیکی و اتومایزر برای تولید بخار استفاده میکند. پاد سیستمها به دلیل طراحی ساده، استفاده آسان و اندازه کوچک، به یکی از محبوبترین دستگاههای ویپینگ تبدیل شدهاند.
وقتی تو خانواده ای زندگی کنی که سیگار براشون حکم یه ناهنجاری بزرگ اجتماعی رو داره ، عادیه اصلا سمت اینا نریم طوریکه ،اگر یه فروشنده ای سیگار دستش باشه پسرم حتی نمیذاره ازش خرید کنیم😅
ولی درست میگید آگاهی داشتن در مورد هر چیزی خوبه 🌹
شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.