2777
2789
عنوان

بچه هفت ساله پاد میکشه

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 35 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثل قلیون شارژی

ای بابا اون بچه بزرگ بشه واقعیشو میکشه خب عادت میکنه

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

پاد سیستم نوعی دستگاه ویپینگ است که از پادهای پیش‌پر شده یا قابل شارژ برای ذخیره‌ی مایع الکترونیکی و اتومایزر برای تولید بخار استفاده می‌کند. پاد سیستم‌ها به دلیل طراحی ساده، استفاده آسان و اندازه کوچک، به یکی از محبوب‌ترین دستگاه‌های ویپینگ تبدیل شده‌اند.

سعی میکنم انسان شادتری باشم🐝
😂ما خودمونم به بعضی کارای هم سن و سالامون نمیرسیم

ای بابا سخت شد که 

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

مرسی از دوستان که اطلاعات بنده رو بروزرسانی کردید 🙏🙏😅😅

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
پادویپگلعلفماریدراگاینارو لازمه هرکسی بدونه درموردشون🎀

حالم از همه شون بهم میخوره.

۸۰ درصد همسن هایی که اطرافم دیدم ۹۰ درصد اینها رو تست کردن و بعضی هاشون چند تاش رو مصرف میکنن...

با این وضع مامانم میگه که:چرا رفیق نداری؟؟

ولی جرئت نمیکنم بهش بگم که اینجورین 

گله ای که سگش بی‌وفاست،چرا گرگ کشته شه؟؟

پادویپگلعلفماریدراگاینارو لازمه هرکسی بدونه درموردشون🎀

وقتی تو خانواده ای زندگی کنی که سیگار براشون حکم یه ناهنجاری بزرگ اجتماعی رو داره ، عادیه اصلا سمت اینا نریم طوریکه ،اگر یه فروشنده ای سیگار دستش باشه پسرم حتی نمیذاره ازش خرید کنیم😅

ولی درست میگید آگاهی داشتن در مورد هر چیزی خوبه 🌹

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
حالم از همه شون بهم میخوره.۸۰ درصد همسن هایی که اطرافم دیدم ۹۰ درصد اینها رو تست کردن و بعضی هاشون چ ...

میفهمم چی میگی

من مورد بوده بهم گفتن خوب بیاین بریم باغ و استخر و کوکتل و .....

ولی گفتم ابدا و ازشون دور شدم

مرض ندارم خودمو بدبخت کنم که

سعی میکنم انسان شادتری باشم🐝