2777
2789
عنوان

تاریخ انقضام خونه بابام تموم شده

314 بازدید | 27 پست

یه دلم اشکه یه دلم خون میخوام فرار کنم . نمیدونم کجا برم تو این سرما . میگم برم مشهد اونجا امام رضا پناهم بشه اما خیلی اونجا سرده حداقل کوله پشتی هم ندارم که وسایلمو توش بزارم . میخوام فردا برم کوله بخرم و طلاهامو بفروشم که ی پولی داشته باشم شاید نزدیک خرج یک ماهم هست. دفعه ی بعدی که کتکم زدن بهم بی احترامی شد دیگه تحمل نمیکنم نمیمونم  تو این خونه . فقط موندم کجا برم . باید یکاری مثل پرستاری از سالمندی چیزیم پیدا کنم حداقل جای خواب داشته باشم ‌ کسی جایی میشناسه ؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چند سالته

فقط 28 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐

چند سالته؟ ساکن کجایی

بی فکر بازی درنیاری از خونه بری از چاله بیفتی تو چاه

قشنگ بگرد دنبال یه کار برو سرکار که خونه نباشی زیاد 

بعد که پولات رو جمع کردی یه شهر دیگه کار پیدا کن و از اونجا برو

الان جایی نریا

یه درصد فکر کن رفتی و پیدا کردن، با بی‌آبروییش چیکار میخوای کنی، کتکا که هیچی

یه مدت برو خونه یه آشنا که میتونی، یه 3 4 روزی

شاید اعصاب آروم شد راحت تر تونستی تصمیم بگیری و تصمیم درست بگیری

https://daigo.ir/secret/4475326302