2777
2789
عنوان

این چ بلایی دوماهه شبا میاد سراغم

197 بازدید | 18 پست

خانما من دوماه هرشب یا یه شب درمیون خواب میبینم مامانم میخاد بیاد طرفم اذیتم کنه بعضی وقتا میبینم با گربه سیاه میاد بعضی وقتا حالت گردنش شکسته و میخنده  یا تینک بیشتر میاد سمت با خالت دو تا قلقلکم بده بخدا خسته شدم هر شب شوهرم میگه خواب‌ چرا اینقدر میترسی میگم خواب بد میبینم چرا باید هرشب خواب ماملنمو ببینم ک میخاد اذیتم میکنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو بچگیم به خاطر مشکل روانی ک داشت یه مقدار عصبی بود

شاید اثرات اونه قرص ایمی پرامین ۱۰ بخور آروم میشی نمونه روت

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار
شبا قبل از خواب ایه الکرسی و چهارقل بخونید، تنها نخوابید، قران بالا سرتون بذارید و زیاد چهارقل بخونی ...

عاره عزیرم زنده هستن و متاسفانه همیشه از سحر و جادو صحبت میکنن ولی دوماهع ولکنم نیستن راستش یکم از مامانم ترسیدم

عاره عزیرم زنده هستن و متاسفانه همیشه از سحر و جادو صحبت میکنن ولی دوماهع ولکنم نیستن راستش یکم از م ...

حقیقتا نمی دونم هر روز قران بخونید با صدا بلند سوره بقره ۵۰ ایه بهتره و کارایی که گفتم رو انجام بدید، ان شاالله که خیر هست شبا به خدا توکل کنید و بخوابید با امام زمان صحبت کنید

مرسی عزیرم حتما انشاالله ک فقط خواب باشه

به خوبی تعبیر کنید ان شاالله که خیر هست بعد از این اتفاقات رفع نشد با ی مرجع تقلید صحبت کنید ببینید نطرشون چی هست راستی حدیث کسا هم خوبه هر روز بخونید یا صداش رو پخش کنید تو منزل

به خوبی تعبیر کنید ان شاالله که خیر هست بعد از این اتفاقات رفع نشد با ی مرجع تقلید صحبت کنید ببینید ...

انشاالله راستش  دهه حضرت فاطمه ماخونمون محلس داشتیم کلا سیاه پوش بود بعد اون دیگ خیلی زیاد شد هفته ای سه بارو حتما میشد همش میگم نکنه همون شبا چیزی اومده خونم