2777
2789
عنوان

جهیزیه و خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 50 پست
آره به فکرم رسید ولی گفتم شاید به دل همسرم بخوره و غرورش خدشه‌دار شه

بجهنم،فردا که به مشکل خوردین چی،حتمابگو بنام بزنه،حساب حساب کاکابرادر

فقط 32 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم ایشون خونه ای ب اسمش نیست وقتی میگه سه دونگ س دونک ینی ب اسم پدرو همسرش میشه ن خانم و این خانم ...

سه دونگ بابام میخره، یه دونگم پول جهیزیه، دو دنگ همسرم

ولی سه دونگ سه دونگ به اسم منو همسرم میزنیم، همسرمم پولاشو بگیره جهیزیه رو بجای یه دونگی که بیشتر به اسمش خورده میگیره

در واقع من پولو قرض دادم و در قالب جهیزیه پس میگیرم

کاملا برابر

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میدونی احساس میکنم اینطوری جلوی همسرم وجهه‌م بد میشه، برای همین میگم بیخیال ایشالا بعدا که خونه رو ب ...

خو وسیله اولش واسه خانم مهم خونه ست که خریدی به سلامتی وسایل ام هر سه چهار سال عوض میشه خود به خود من نه سال ازدواج کردم خیلی چیزها فروختیم دوباره خریدم 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

سه دونگ بابام میخره، یه دونگم پول جهیزیه، دو دنگ همسرمولی سه دونگ سه دونگ میزنیم، همسرمم پولاشو بگیر ...

اوووو چ سخت شد🤣

به این چیزا فکر نکن

دیگه همه چی برای دوتاتونه

اگه حساس بشی یا چیزی بگی یهو سوتفاهم پیش میاد

سه دونگ بابام میخره، یه دونگم پول جهیزیه، دو دنگ همسرمولی سه دونگ سه دونگ به اسم منو همسرم میزنیم، ه ...

عزیزم احیاسی برخورد نکن،یابگو فاکتور همه وسایل بنام خودت باشه،یایه دونگتو بنامت بزنه

فقط 32 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سه دونگ بابام میخره، یه دونگم پول جهیزیه، دو دنگ همسرمولی سه دونگ سه دونگ به اسم منو همسرم میزنیم، ه ...

میدونم عزیزم دراصل باید بین سه نفر تقسیم میشد اما شما نخاستین

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️