2777
2789

قرآن بخون بامعنی دلت اروم میگیره 

وزن الانم:۹۷تاریخ:۱۰خرداد۱۴۰۳ وزن دلخواهم:۹۰. البته فعلا😇پیش به سوی لاغری💪پیش به سوی پیاده روی 🚶پیش به سوی گشنگی🌝وزن 31خرداد:92ونیم.وزن 31تیرماه :89کیلو 👈خدایاشکرت بابت توانی که درمن قرار دادی تابه وزن دلخواه اولیه ام برسم خیلی حس خوبیه خداجونم 🥰وزن دلخواهم دومم؟ 85 کیلوشدن.شهریور هم گذشت ۹۰ ام هنوز🌝امرو ز 15آبانه واین سه ماه بر اثر پرخوری های فراوانی ک داشتم یک کیلو اضافه کردم اما معلوم میشه لاغری ثابتی داشتم میخوام خودمو برای این سه ماه تنبلی ببخشم و دوباره به لطف خدای عزیزم شروع کنم ازهمین امروز انشاءالله پایان این ماه بیام و بگم یک کیلو کم کردم 💪

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

صلوات بفرست عزیزم

توکل کن به خدا

نفس عمیق بکش

آب بخور

فیلم ببین

کاری کن مشغول شی فکرت کمتر شه 

ای خاک قبرستان ! هوا سرد است ، مواظب برادرم باش ... 💔🖤😭😔                                                             خسته از جانی که گرفتارِ تن است ... 🥀

طبق تجربه ی زندگی هامون این حقیقت خیلی روشنه که بدون اینکه ما کاری کنیم تموم این عالم با نظم و برنامه دقیق خودش داره جلو میره و هیچ نقصی هم در اون نیست چون همه چیز دست خدایی هست که بینهایت عاشق مخلوقاتشه...فقط کافیه بدون اینکه به چیزی فکر کنید توجه خودتون رو ببرید سمت نَفس کشیدنتون....چه کسی به شما یادآوری می‌کنه تا نفس بکشید؟چه کسی تپیدن قلبتون رو یادآوری می‌کنه بدون اینکه شما کاری کنید؟ چیزی درون شما هست که مراقب همه چیز هست ...خیالتون راحت....

فَإِنَّكَ بِأَعْيُنِنَا ۖ

تو تَحت نظر و مراقبت کاملِ ما هستی...

آره دارم تراپی هم میرم اون یذره کمتر کرده ولی کامل خوب نشدم هنوز

طول میکشه ولی میدونم سخته

من وقتی با بقیه درمیون گذاشتم فکرامو یکم بهتر شدم. شبا که میایی بخوابی حتما خسته خسته باش که فک نکنی

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁

من وسط خواب یهو از خواب میپرم شروع میکنم به فکر کردن🤦🏻‍♀️

وای منم همش فک میکنم یکی فردا میمیره دوباره فرداش میام بخوابم از اول. تراپیستت چیزی پیشنهاد نداد؟ 

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁

وای منم همش فک میکنم یکی فردا میمیره دوباره فرداش میام بخوابم از اول. تراپیستت چیزی پیشنهاد نداد؟

چرا انجام دادن بعضی چیزا که باعث از بین رفتن ترسم میشن رو گفته 

و اینکه درمیون گذاشتن افکارم باهاش باعث میشه حالم آروم تر شه