2777
2789

یا کافه ای رستورانی چیزی فوری گوشیاشون رو درمیارن ششصدتا عکس میگیرن بابا لذت ببرید اینقد عکس آخه به چه کارتون میاد یه غذا بیابم بخوریم آرام زوایا از اون غذا هه عکس میگیرن

طمع کردن تهش سقوط هست قانع باش وسعی کن از زندگیت لذت ببری رسیدم که میگم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقااایلدا و عید و همیشه همینه

واقعا فازشون رو نمی‌فهمم 

یا عکسای دست جمعی صد تا میگیرن تو تمام وقت باید ژست بگیرن اوف متنفرم

عادت شده واسشونعوضش بیا ما تا میتونیم لذت ببریم 😇

من واقعا هیچ وقت عکس نمی‌گیرم مخصوصا وقتایی که میرم کافه ای جایی بنظرم درستم نیست این عکسا رو استوری کردن شاید یکی دلش سوخت آخه درسته اینکار

من فقط دوست دارم چندتا عکس یادگاری از اون روز داشته باشم ولی استوری عمرا ترجیح میدم آخر کار قبل رفت ...

اون اشکال ندارن واقعا خودمم یه چند تا عکس میگیرم ولی واجبم نیست مثلا نیم ساعت یه عده رو معطل نمیکنم که کلی از یه غذا عکس بگیرم

[QUOTE=365982816]منم دوست دارم عکس میگیرم🥴🥴🥴[/QUOTE

عکس گرفتن مشکلی ندارن زیاد عکس گرفته که رو مخه