2777
2789
عنوان

نکنه حالت بده و من نمیدونم

125 بازدید | 32 پست

نکنه حالت خوب نشده نکنه بستریت کردن 😢😭 محمد تو بهم قول داده بودی خوب بشی  نکنه مریضیت خوب نشده   وقتی باهم بودیم همیشه حواسن بهت بود  بعد رفتنت منم دیگه حوصله هیچیو ندارم  هیچ خبری ازت ندارم  نکنه حالت بده 

من خیانتتو بخشیدم ولی تو قول بده خوب بشی ب عاطفت قول داده بودی اخه😭امشب عین بارون گزیه میکنم نمیدونم چم شده😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ای خدا توام اسم خودت و عشقت مثله منه چراااا..محمد منم یک هفته نیست ماموریت رفته

مخمد من رفت برای همیشه ۴ ماهه جدا شدیم امشب عین بارون گریه میکنم بهم خیانت کرده  دیگه نمیخام بهش برگردمااا ولی دلتنگم حالم خیلی بده  

مخمد من رفت برای همیشه ۴ ماهه جدا شدیم امشب عین بارون گریه میکنم بهم خیانت کرده دیگه نمیخام بهش برگ ...

با نمام وجود درکت میکنم یاد خاطرات میفتی حالت بد میشه میگی الان به کی محبت میکنه وااای منم گذروندم ولی به طلاق ختم نشد بدترین کارو برام کرد ولی من عاشقش بودم ولی بهش نمیگفتم 

با نمام وجود درکت میکنم یاد خاطرات میفتی حالت بد میشه میگی الان به کی محبت میکنه وااای منم گذروندم و ...

طبیعیع بعد چهار ماه؟ ما خیلی همو میخاستیم  فک کنم دوست دختر سابقش  دعا گرفت برامون

با نمام وجود درکت میکنم یاد خاطرات میفتی حالت بد میشه میگی الان به کی محبت میکنه وااای منم گذروندم و ...

مریض بود چقد تلاش میکردم خوب بشه چن وقتیه همش خابای بد میبینم در موردش دیشب خواب دیدم خیلی ناراحته حامله شده میدونی تعبیرش چیه؟💔

عزیزززززم به مرور حل میشه ان شاالله عشق واقعی بیاد بغلت

ب هیچکس اعتماد ندارم دیگه بعد محمد با یکی اشنا شدم ادم خوبی بود اما طاقت نیاوردم تموم کردم💔 ب ادم و عالم شک دارم من😭😭

اگه به دعا و جادو باشه که بر میگرده آخه این دعاهام تاریخ انقضا دارن .

میدونی رو نداره برگرده من صدمو براش گذاشته بودم  یجوری منو شکستو رفت یادم نمیره اون شب چجوری با بی رحمی گذاشتو رفت  بخادم رو نداره برگرده😔😔😔

ب هیچکس اعتماد ندارم دیگه بعد محمد با یکی اشنا شدم ادم خوبی بود اما طاقت نیاوردم تموم کردم💔 ب ادم و ...

ای جانم ان شاالله هر چی خیر باشه همین بشه خدا صداتو بشنوه.. تنها تو نیستی همه این حالتو تجربه کردن ..

ای جانم ان شاالله هر چی خیر باشه همین بشه خدا صداتو بشنوه.. تنها تو نیستی همه این حالتو تجربه کردن . ...

خیلی خوب بودم براش  خیلی بهتر از اون بعدش اومد توی زندگیم اما چون شکسته بودم نتونستم ادامه بدم😔😢😭