2777
2789
عنوان

نکنه حالت بده و من نمیدونم

| مشاهده متن کامل بحث + 126 بازدید | 32 پست
خوب دیگه شرمندت شده ..توام مثل منی عاطفه ها واقعا فرشتن

اره همیشه بهم میگفت عاطفه من تا ابد شرمنده توام💔 اسم توام عاطفه اس؟ اگه دوس داری در مورد محمدت و خودت بگو 😔

اره همیشه بهم میگفت عاطفه من تا ابد شرمنده توام💔 اسم توام عاطفه اس؟ اگه دوس داری در مورد محمدت و خو ...

بله دقیقا مثله شما

شوهره منم عاشقمه خیلی خیلی ولی اون بمن تهمت زد منم رفتم قهر و طلاق خونه بابا اونم آقا گریه وزاری غلط کردم فلان که برگرد منم محکم وایستادم رو حرفم که نمیخامت واقعا نمی‌خواستم ادامه بدم ولی خوب قسمتونم جدایی نبود عاشقش بودم هستم کسی نمیتونم جاش ببینم عشق اول آخرم هست ولی خب بحث آبروم بود خیلی کار زشتی بامن کرد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الانم سر خونه زندگیمم ،کسی دوست داشته باشی جدا شی واقعا عذاب آوره هر لحظه حرفاش شوخیاش حرکاتش از ذهنت دور نمیشه لعنتی ..به همه میگفتم نمیخامش ولی کسی راجبش بد میگفت قلبم در می‌گرفت گریم می‌گرفت اصلا طاقت بد گویش نداشتم 

آشتی کردیم تا پای طلاق رفتیم ولی جدا نه

کاش سر عقل بیاد شوهرت  منو محمدم قصدمون ازدواج بود ب خانوادش معرفیم کرده بود اما همه چی تموم شد بخاطر مریضیش قرصای خیلی قوی مصرف میکرد اخریا خیبی بی حوصله و بی  اعصاب شده بود همش فحشم میداد اخرم رفت با دوست دختر سابقش ولی چن شبه همش خواب بد میبینم تو خواب خیلی ناراحته

الانم سر خونه زندگیمم ،کسی دوست داشته باشی جدا شی واقعا عذاب آوره هر لحظه حرفاش شوخیاش حرکاتش از ذهن ...

هیچوقت این ارزو رو نکرده بود اما امشب از خدا میخام مرگم بده 💔😭😭

سر عقل اومده من الان دارم پادشاهی میکنم خیلی خووووووب شده یعنی عالیییی ..انشالله توام از محمدت با خب ...

نمیاد دیگه خاهر میدونم نمیاد 😭😭 دلتنگشم خیلی

هیچوقت این ارزو رو نکرده بود اما امشب از خدا میخام مرگم بده 💔😭😭

خدا نکنه عزیزم منم ازین دعا کردم میگفتم صبح بیدار نشم ولی باز لعنتی صبح میشد با تموم غصه های عالم الان خداشکر به اون روزها فکر میکنم با خودم میگم من از غصه دق نمکنم شاید ذوق مرگ شم ولی سگ جون تر ازین هام ..فقط بخنددددد اطرافیان من میخندون میگفتن میگذره ولی تو بخندددد شوخی های و جوک +۱۸بامن میکردن تا ازون حال بیام بیرون واقعا مدیونشونم که نذاشتم زیاد ناراحت شم ..