2777
2789
اجی فقط میخوام قبول شم.حتی الانم از فشار درسا نمینالم هرچقدر باشه تحمل میکنم فقط تهش خوب بشه من نتیج ...

توروخدا به نشدن فکر نکن وقتی داری تلاش میکنی چرا نشه؟

بعد کنکور واسه این فکرا وقت زیاده تو فقط تلاش کن بقیه ش رو بسپر به خدا

از کی شروع کردی؟

زیاد نیست.شاید اگه بخوام دقیق بگم از اوایل همین ماه جدی شده قبلش همش با نهاییا خودمو سرگرم میکردم.ولی خب کل نهاییای یازده و دوازده رو بستم دو دور با نمونه سوال

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

زیاد نیست.شاید اگه بخوام دقیق بگم از اوایل همین ماه جدی شده قبلش همش با نهاییا خودمو سرگرم میکردم.ول ...

یه چیز بگم بهت نهایی از الان هیچ فایده ای نداره عشقم میشه اول اردیبهشت میبینی هی یادت نی

من یازدهمم با یکماه و نیم خوندن معدلم شد 18.90

الان فق کنکوری بخون

به نام خداوند رنگین کمان/بچه ها نخندینا... همه اینها و اشک هایی که روان میشوند.../پیرو عیسی مسیح

عزیزم تنها نیستی همه‌مون این دورانو گذروندیمهممون گفتیم چرا باید سر ۱۸ سالگی این مدلی زندگی کنیمخب ا ...

اجی میدونی چه بلایی سرم اومده؟مشکل من اینه زندگی عادی یادم رفته.دوساله از خونه بیرون نرفتم به خرید فکر میکنم حس عجیبی میگیرم نمیتونم درست با ادما ارتباط برقرار کنم دیگه دوستی ندارم تمام زندگیم شده ی اتاق و 4 تا دیوار کل روز جز اینا هیچی نمیبینم.اخه من اینجوری دانشگاهم برم مثل ی بره پیشونی سفید وسط ی گله گرگم تا میتونن ازم سواستفاده میکنن اعتماد بنفسم صفره

توروخدا به نشدن فکر نکن وقتی داری تلاش میکنی چرا نشه؟بعد کنکور واسه این فکرا وقت زیاده تو فقط تلاش ک ...

خیلی دارم تلاش میکنم این نتیجه گرایی بودنو بزارم کنار و عمل گرا باشم ولی از بس خانوادم تا میبیننم بهم استرس میدن که اره خانوم دکتر انشالله میری تهران میایم بهت سر میزنیم و ...همش مجبورم میکنن به تهش فکر کنم

یه چیز بگم بهت نهایی از الان هیچ فایده ای نداره عشقم میشه اول اردیبهشت میبینی هی یادت نیمن یازدهمم ب ...

من الان فقط دنبال بیستم تو نهاییا...حتی کل دوازدهمم میخوام ترمیم بزنم یعنی بار رو دوشم اونقدر زیاده که نگو..کنکورو شروع کردم به جمع بندی...نهاییا یازده و دوازده یعنی 22 تا امتحانم دارم که بدم و 60 درصد نتیجم بهش وابستست.چهار ماهم تا کنکور مونده و من باید پرونده کنکورو تو اردیبهشت ببندم که بعدش بتونم برم سراغ نهایی فقط...این همه بدبختی:)

اجی میدونی چه بلایی سرم اومده؟مشکل من اینه زندگی عادی یادم رفته.دوساله از خونه بیرون نرفتم به خرید ف ...

چرا با دوستات حرف نمیزنی؟ اون تایمی که میذاری برا اینجا  با دوستای خودت گپ بزن  نه که برا مقایسه کردن خودت حرف بزنیا نه   گپ بزنید

بعدم نگران نباش بری دانشگاه خودت راه میفتی

نیاز ارتباط اجتماعی خودش رات میندازه

چن وخ یه بارم یکم برو بیرون هوا بخور  با دوستات باشه چه بهتر

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد نمیزنند واکنش‌های هردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و گناهکار نگاه نمیکردیم...

چرا با دوستات حرف نمیزنی؟ اون تایمی که میذاری برا اینجا با دوستای خودت گپ بزن نه که برا مقایسه کرد ...

کلا یدونه دوست داشتم اونم این یک سالی که گوشی ندارم ارتباطمون شده دو سه هفته ای یبار نیم ساعت تلفنی حرف زدن جاییم که زندگی میکنم اونقدر کوچیکه که حتی نمیشه رفت گشت و دوری زد..سر همین حبس شدم تو خونه

خیلی دارم تلاش میکنم این نتیجه گرایی بودنو بزارم کنار و عمل گرا باشم ولی از بس خانوادم تا میبیننم به ...

اميدوارم برسی به اونی که میخوای

ولی اینجوری اگه خدایی نکرده اون چیزی که میخوای نشه روح و روانت به فنا میره، بسپر به خدا هر چی صلاحته همون بشه

من خودم دندون بهشتی میخواستم خیلیم تلاش کردم نتیجه آزمونام همه چی عالی بود ولی بخاطر نهاییا زد و نشد، دندون شهر دیگه قبول شدم

یه ماه اول خیلی ناراحت بودم ولی الان خوشحالم، دوستای خوب پیدا کردم اینجا و بهم خوش میگذره، حس میکنم اگه من تموم تلاشمو کردم و نشد لابد حکمتی توش بوده

توهم تموم تلاشتو بکن، که تهش هرچی هم که شد بدونی تو کم نذاشتی، اینجوری هر چی هم بشه خوشحال و راضی ای

اینم بدون با یه رشته و دانشگاه کسی خوشبخت یا بدبخت نشده، زندگی خیلی بزرگتر و پیچیده تر از این حرفاست

امیدوارم همونی بشه که به صلاحته♡

کلا یدونه دوست داشتم اونم این یک سالی که گوشی ندارم ارتباطمون شده دو سه هفته ای یبار نیم ساعت تلفنی ...

با همین گوشی که داری هفته‌ای یه بار صحبت کنین اقلا

باشه هرچقدم کوچولو یه کافه یا پارک که دارین

اصلا برو یه دونه شیر و کیک از بقال محل بخر و بیا😁 فقط میخوام یه کوچولو هوا بخوری و مردمو ببینی سرکیف بیای

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد نمیزنند واکنش‌های هردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و گناهکار نگاه نمیکردیم...

اميدوارم برسی به اونی که میخوایولی اینجوری اگه خدایی نکرده اون چیزی که میخوای نشه روح و روانت به فنا ...

ممنونم بابت صحبتات خیلی نیاز داشتم مرسی که بهم کمک کردی انشالله مدیون وقتی که واسم گذاشتی نشم و نتیجه بگیرم