2777
2789
عنوان

بیاین در مورد زن همسایمون

450 بازدید | 38 پست

نیاز دارم به نظراتتون...

موضوع از این قراره  ما یکسال و نیمه اومدیم اینجا حدودا

زن همسایمون یه خانم 60 ساله هست ولی خب خییلی به خودش میرسه و تنهاس البته. 4 بار ازدواج کرده و جدا شده اینو خودش بهم گفت و خب به من ربطی نداره 

من گفتم این خانم جدا شده همسن مادرمه و پسرششم کنارش نیست گناه داره 

یه مدت مریض بود 8 باری براش غذا بردم گفتم تنهاس شاید بوی قورمه سبزی یا غذاهای دیگم بره خونه اش

خیلی قربون صدقه ادم میرفت و از ادمها تعریف میکنه که وا ی شما بهترین انسانی هستین که دیدم و کائنات شما رو یهو اورد سر راهم گذاشت و ...

تو این مدت 8 ماهی که همسایمون بود من فقط دم در غذا میدادم و یکبار خیلی اصرار کرد بیا پیشم و اون اولین بار ی که رفتم گفت من تنهام خوشحال میشم بیای پیشم بهم سر بزنی..

بار سوم که رفتم پیشش (طی مدت 8 یا 9 ماه کلا سه بار رفتم) یک ربع که نشسته بودیم و دختر همسایه هم بود خیلی جدی گفت خب دیگه بستونه برین خونه هاتون...

من هم همون لحظه عذرخواهی کردم و اومدم چون من واقعا حریم دیگران برام مهمه حتی خونه پدر و مادرمم بدون درخواست و دعوت نمیرم.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

بعد فرداش پیام داد ببخشید از دستم ناراحت نشی شوخی بود عزیزم در حالیکه جدی بود اون لحظه...

هیچی گذشت یه 5 ماهی حالا امروز یه اقایی رو اورده بود خونه اش تو خیابون دعوت کرده بود بیاد پیشش قهوه بخوره  و دختر همسایه هم رسید دم در منم داشتم از اسانسور میومدم بیرون.. ...داشت میگفت برین برین خونتون ( به خنده به دختر همسایه) اونم گفت یه کار کن ما هم عین همسایه کناریت قهر کنیما..

گفت نه اخه اون حرف خاله زنکی داشت میزد حوصله نداشتم

فقط قیافت وقتی گفته خب پاشید برید خونه هاتون😂😂😂😂😂حلال کن خیلی خندیدم

گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌

از ارتباط با همسایه متنفرم 

خصوصا رفت و‌امد داخل منزل هم، یکی از دلایلی که حتی حاضر نشدم با خانواده در یک ساختمان باشم هم همینه ، چون حریم برام مهمه 

فقط محض احترام سلام و خداحافظ و تبریک و تسلیت مناسبت ها 

همسایه های زیادی داشتم‌که مایل به ارتباط بودن ولی اصلا اجازه ندادم و دلیل آرامشم در محل سکونتم همینه 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

اگه اخلاق داشت که 4 تا شوهر عوض نمی‌کرد، دوری کن ازش، من کلا با همسایه هیچ رفت آمدی ندارم، تو کوچه ببینم یه سلام خالی میدم، والسلام، بلکه مشکل روانی داره که یهو قاطی میکنه، چندین دلیل دیگه 

بقیه شو نشنیده تا اینجای داستان میگم 

خانمه یکم شیرین میزنه

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
فقط قیافت وقتی گفته خب پاشید برید خونه هاتون😂😂😂😂😂حلال کن خیلی خندیدم

خیلی جدی گفت..کلا استاد خر کردن ادمهاست این زنه خیلی با سیاسته همسرم همون بار اول گفت ازش خوشم نمیاد ...راست میگفت..به هر کی میرسه میگه وا یچه اقا یقشنگی چه خانم نازی و در جهت اهدافش ازت استفاده میکنه