2777
2789
عنوان

اگه بخواین تدریس کنین معلم چه پایه ای و کدوم درس میشین

| مشاهده متن کامل بحث + 727 بازدید | 105 پست

ورزش😂

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
عربی

حتما خیلی خوب بلدی

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علوم دوست دارم و انشا

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

عاشقشم و خب زیاد میدونم ازش واسه همین

چه خوب، منم تجربی دوس داشتم متاسفانه بخاطر دوستم رفتم ریاضی!!! 

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 
اره عربیم خوب بود🫠پارسال فارغ التحصیل شدم

به به😍

آره منم دوس دارم ولی بنظرت مثلا آدم بخواد تو اینستا تدریس کنه و دوره بفروشه، ادبیات تقاضا داره؟!

من عاشق ادبیاتم

میتونه داشته باشه

مثلا عروض سماعی 

یا بالا بودن تاثیر  ادبیات تو سوابق تاثیری و.. 

خیلی ها افتادن دنبالش

کراش زدن رو پروف این کاربر پیگرد قانون دارد... اینجانب بچه مثبت😎😂 عکس پروفمم کوک😍❤️😁اسمم ریحون  بعضی دوستام بهم سوجین هم میگن به دلیل شباهت اسمم به سوکجین به اینجانب لقب خواهر نداشته جین رو دادن😔😂😎 برام صلوات میفرستید؟ مشکلات زندگی مثل دستمال کاغذیه یکی رو برداری اون یکی میزنه بیرون... فکر کنم مشکلات روم کراش زدن.... مثل ماه از میشوم و یاد میگیرم حتی زمانی که کامل نیستم بدرخشم.... خب خب بسه یه کم از خودم بگم 😁 «مثلا تا الان داشتم از خواجه حافظ شیرازی حرف میزدم😂» دختری پر امیدم..... مشکل دارم مثل همه... مثل همه ناراحت میشم  ... کسی حمایتم نمیکنه......خلاصه زندگی باهام یاری نمیکنه... ولی امیدوارم....  امید مثل کلید خوشبختیه بالاخره که به در بسته میرسیم..... در کوچه پس کوچه های زندگی نوای امیدیست که مرا میخواند.... اعع مثل اینکه نوای امید منو میخونه برم ببینم چی کار داره 😂😂😁   ✓✓ﻣﻦ ﻧﮕﻮﯾﻢ ﮐﻪ ﻣﺮﺍ ﺍﺯﻗﻔﺲ ﺍﺯﺍﺩ ﮐﻨﯿﺪ..... ﻓﻘﻂ ﻗﻔﺲ ﺭﺍ ﻣﺠﻬﺰ ﺑﻪ ﻭﺍﯼ ﻓﺎﯼ ﮐﻨﯿﺪ !! 😂✓✓

ریاضی رو دوس دارم. پایه هفتم.

حالا چرا پایه هفت

چه خوب، منم تجربی دوس داشتم متاسفانه بخاطر دوستم رفتم ریاضی!!!

وای چرا اینکارو کردی

الان راضی ای؟

عشق لیاقت می خواهد و عاشق شدن جرات،همیشه در پی کسی باش که با تمام کاستی ها و کمی ها و عیب هایت،حاضر باشد به تو عشق بورزد! و تو را به همه دنیا نشان بدهد و بگوید که: “این تمام دنیای من است”…🪽༆𝟓𝟐 𝐇𝐙 𝐖𝐇𝐀𝐋𝐄 

خودم دبیر فیزیک هستم 

از بچگی دوست داشتم معلم ریاضی بشم 

عاشق ریاضیات بودم و هنوز هم هستم ولی تو دبیرستان دیدم علاقه ام به فیزیک بیشتر و فیزیک خوندم و شدم دبیر فیزیک 

دروس تخصصی کلاس های خصوصی و فوق برنامه زیاد داره 

به خاطر همین درآمدش از خیلی از رشته های دیگه بیشتر 

والیبالیستم البته ی سال میشه کنار گذاشتمش پشت کنکوریم برا فرهنگیان رشته تربیت بدنی دارم بازم تلاشمو ...

چقدر عالییی، انشالا موفق باشی❤