2777
2789

خوب تا کار نکنم روابط عمومیم بهتر نمیشه

ولی خوب تو همون نگاه اول تو ذوق میزنم

طرف با یه نگاه میگه این کاره نیس😢

اونایی که باشگاه دارید، حاضرید به همچین منشی کار بدید؟

یا میترسیدمشتریهاتون کم شه؟!

پشت هر کاربری یه قلب هست❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حالا برو ببین چی میشه روابط عمومیت بهتر میشه مطمئن باش

تو یه فروشگاهی کار میکردم

یه مشتری اومد گفت یه دستی به صورتت بکش😢

گفتم نکنه واقعا قیافه خیلی مهم باشه

به به چه برچسبی هم میزاره روی خودش شما اول اعتماد بنفس داشته باش عزیزم بعدم برای منشی باشگاه نه چهره مهمه نه روابط عمومی چون روابط عمومی خودش درست میشه به مرور زمان امت سفته میخواد باید سفته بنویسین عزیزن...

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️

برای معرفی خودت بگو روابط عمومیم عالیه و این حرفا .؛ راجب خودت زیادی خودب بگو 

سر کار که بری به مرور همونی میشی که خودت از خودت تعریف میکردی 

یکمم به خودت برس و اعتماد به نفس داشته باش 

All is one 
برای معرفی خودت بگو روابط عمومیم عالیه و این حرفا .؛ راجب خودت زیادی خودب بگو سر کار که بری به مرور ...

وای دقیقا

چون من برعکسم. هرجا میرم میگم وای من خنگم، گیجم .روابط عمومیم ضعیفه، 

حالا باور کن صابکارم از خودم گیجتر بود، پول رو کم و زیاد میشمرد، اشتباه زیاد داشت، یه بار کارتشو نمیتونس از تو کشو پیدا کنه، قشنگ روبروش بود🤣 ولی خوب اینقدر خودم هی میگفتم اونم سواستفاده میکرد هی میگفت دقتت پایینه.در حالیکه خودش بدتر بود

وای دقیقاچون من برعکسم. هرجا میرم میگم وای من خنگم، گیجم .روابط عمومیم ضعیفه، حالا باور کن صابکارم ا ...

😁😁😁😁🤣🤣🤣🤣🤣🤣چه قشنگ نوشتی خداااا ....

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️
وای دقیقاچون من برعکسم. هرجا میرم میگم وای من خنگم، گیجم .روابط عمومیم ضعیفه، حالا باور کن صابکارم ا ...

منم قبلا راجب خودم فکر میکردم خنگم و دیر یادمیگیرم

ولی الان تو یکی از حساس ترین رشته های مربوط به شغلم دارم کار میکنم با فشار کاری خیلی بالا 

اونم منی که فقط یک سال سابقه کار داشتم زود کارو یاد گرفتم ؛ ( برای این حداقل ۳ ۴ سال سابقه میداشتم ) البته چیز برای یادگیری هنوز خیلی زیاده 

و به نسبت خیلی زود یاد گرفتم و کارمم خوبه چون از خودم تعریف کردم باعث شد این واقعا اتفاق بیوفته و دیگرانم تشویق میکنن وارد چرخه مثبت شده

All is one