2777
2789
عنوان

رژیم سوپ

| مشاهده متن کامل بحث + 119 بازدید | 23 پست
من با دستور طب سنتی رفتم عالی بود موهامم دیگه نمیریزه پوست صورتم یکم روشن شده خودمم سرحال ترم دوماه ...

گفته بود چی بخورین؟ 

لایک ممنوع❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍 فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود😊😊                                               

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خیلی پرخوری میکنم مثلا وعده امروزم بدون رژیم یه وعده پرخوری صبحانه دوتا تخم نیمرو دوتا گردو سه کف دست سنگک یه لیوان شیر یه لیوان چای یه فنجون قهوه باشکلات تلخ ساعت ۱۱ونیم هم یه لیوان اب هوبج یه نارنگی یه موز نهارم ساعت ۱ خوردم ۴کف گیر برنج یه رون کامل مرغ با یه بال  ساعت ۴ دوتا دونات  ده تا خرما با ارده یه موز شام هم یه ساندویچ همبرگر الانم نشستم دارم اب هویج بستنی میخورم یه کاسه تخمه ویه پفک هم کنارمه برای بعد بستنی .هعییی شکم لعنتی

گفته بود چی بخورین؟

آش آبغوره البته اونجوری که فکر میکنین آبغوره زیاد ندارم به معده ضرر داشته باشه بزنین گوگل میاره 

یک روز درمیون تخم مرغ می‌خوردم یدونه چون کمخونی دارم باید کشمش می‌خوردم بادوم میخوردم با زیتون 

یه سری قرص کم خونیم داده بود 

آش آبغوره البته اونجوری که فکر میکنین آبغوره زیاد ندارم به معده ضرر داشته باشه بزنین گوگل میاره یک ر ...

عالیه عزیزم

لایک ممنوع❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍 فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود😊😊                                               

یعنی کلا دو هفته سوپ و تخم مرغ؟مثلا صبحانه تخم مرغ؟من میخوام دو هفته نون و برنج و قند نخورم

نه میوه ام هست 

خرما 

چایی نون جو 

ولی برنج و روغن و اینا نیست