2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پریشب طلافروشی بودم صحبت میکردن از نقرا که تا دوسال دیگه به اوج خودش میرسه نمیدونم راست بود یا نه ول ...

آره راست میگه

ولی این بنده خدا میخواد سرمایشو مولد کنه

نمیخواد بخوابونه.

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.
فقط میترسم پولم از دستم برهچون مجردم و تنها پولم همینه، از اون ورم دلم میخاد کار کنم حقوق معلمی خیلی ...

ببین برا همین میگم اول آموزش ببین تا پیجت دیده بشه.. وگرنه ویو استوری. پستات اکسپلور نمیره.. لایک کامنت شیر نداری.. تو اصلا جنس مفت مجانی بیار.. تا دنبال کننده اونم فالوور هدف نداشته باشید.. انگار پولتون ریختی دور

مهربوون 🤍💗 میشه واسه سلامتی 💗امام زمان عج 💗 و بچه ها من خودت یه 🌺صلوات محمدی 🌺 بفرستین 😍🤍🌷🌷🌷🌷
نقرا چی هست؟

نقره

دختری از دیار اهواز🫠 عاشق شهرمم اهواز و خرمشهر عاشق ماهی و هوای گرم و مردم خون گرمش                          کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐

آره راست میگهولی این بنده خدا میخواد سرمایشو مولد کنهنمیخواد بخوابونه.

گفتم شاید بقیه استفاده کنن 

کسب و کار واقعا مهارت میخواد

دختری از دیار اهواز🫠 عاشق شهرمم اهواز و خرمشهر عاشق ماهی و هوای گرم و مردم خون گرمش                          کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐