2777
2789
الان نمیدونه شما وجود دادی از کجا فهمیدین اتلاقاشو؟

کانال داره توش مطلب مینویسه طرز فکرش عقایدش 

با اینکه میدونم حتی اگر همکلاسیش بودم بازم معیارهاش رو نداشتم و ادم حسابم نمیکرد ولی باز یه گوشه از دلم هست

.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امید داشته باش برو پیشش بیا ادکلن های خوب بزن قشنگ برو پیشش بهش لبخند بزن تو چشماش نگاه کن شده سعی ...

اینا هم شد راهنمایی دستش و بماله ب دستش و لمسش کنه تو چشاش زل بزنه این حرفا چیه؟؟ این کارا رو بکنه دیگه هرگز تو مطبش برای مداوا هم راهش نمیده

نه واقعیته من لیسانس اون تخ من کامند ان پزشک و هیئت علمی ۵۰۰ تاکتاب نوشته هزار تا سمت و جایگاه داه ...

هیچی ولش کن خیلی تفاوت دارید 

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨

چرا

من خیلی خیلی باهاشون سر کار داشتم اصلا نمیتونم تحملشون کنم نمیدونم چرا مود عجیبی دارن و فکر میکن چون دانشجو پزشکی هستن زورشون به همه میرسه نه همشونا اما خیلیهاشون من خوشم نمیاد اصلا و اصلا سمت این قشر نمیرم

چرا

من خیلی خیلی باهاشون سر کار داشتم اصلا نمیتونم تحملشون کنم نمیدونم چرا مود عجیبی دارن و فکر میکن چون دانشجو پزشکی هستن زورشون به همه میرسه نه همشونا اما خیلیهاشون من خوشم نمیاد اصلا و اصلا سمت این قشر نمیرم

اینا هم شد راهنمایی دستش و بماله ب دستش و لمسش کنه تو چشاش زل بزنه این حرفا چیه؟؟ این کارا رو بکنه د ...

عزیزم نگفتم که تابلو کن دختر خوب یه ثاینه دست رو انگار ک اتفاقی دستش خورد  لمس کنه بعد برداره فورا مرد ها لمس کردن تو ذهنشون میمونه نگفتم برو خودتو بمال بهش یه جوری وانمود میکنه انگار حواس نبوده میدونی لمس کردن تو ذهن مرد میمونه معمولا و دوست دارن ااین لمس ادامه دار تر بشه برا همینه امکان اینکه به ایشون فکر کنه یکم میره بالاتر البته این کارم باید بلد باشی انجام بدی و نباید دستپاچه بشی خودم انجام ندادم ولی تو اینستا دیدم که میگفتن منم واقعا میخواستم به این ابجیمون هر جور شده کمک کنم  تو اینستا شنیده بودم یهلمس کوتاه رو مرد اثر میزاره نهایت میگه دستش اشتباهی خورده