2777
2789
برا چه کاری میری پیشش چمیدونم مثلا به بهونه عکس یه قرصی تو گوشی نزدیکش بشه بعد گوشیو خواستی بدی دستش ...

افسردگی اضطراب پنیک اتک ptsd اینستا ندارم......ببخش زیاد میپرسم اخه اون با یه لمس ساده وا نمیده معلونه خیلی خاطر خواه داره ولی سعیم رو میکنم ....یه چیزی بگم پیامت رو خوندم احساس کردم خیلی مهربونی نمیدونم چرا ؟سعی کردی هرجوری شدی یه راهی نشونم بدی ازت ممنونم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سعی کن جور دیگه سعی کنی اونو به حرف بیاری و قطعا خوب توجه کن ببین میتونی با شرایط کنار بیای و آدم من ...

نه من خودم دیگه اونقدر جون کندم از ۲۰ سالگی کار میکنم نیازی به پولش ندارم خدا رو شکر خیلی فهمیده هستند و مودب 

افسردگی اضطراب پنیک اتک ptsd اینستا ندارم......ببخش زیاد میپرسم اخه اون با یه لمس ساده وا نمیده معلو ...

اره چون من خودم 20 سالم شده دختر معمولیم ولی همش از خدا میخوام میگم خدایا یکی بهم بده  خررر پوللللل پولدار و خوش اخلاق و جنتلمن عاشقم باشه و مطمعنم خدا بهم میده برا همین دارم تلاش میکنم خودمم امسال خانوم دکتر شم ایشالله سطح خودمم بالا باشه خیلی برا خودم ارزش قاعلم و اعتماد به نفس بودن با یه مرد خفن رو دارم هر چیم بقیه بم میگن توقعت رو بیار پایین توقعت زیاده همچین مردی پیدا نمیشه من باز کوتاه نمیام مطمعنم من لیاقت یه مرد خیلی پولدار رو دارم و اینکه واقعا حس کردم ساده ای برا همین سعی میکنم بت کمک کنم تلگرام هم داشته باشی میتونم ویدیو برات بفرستم یا اگه یوتیوب داری ویدیو های انیش رو سرچ کن برات بیاره ویدیو هاش رو ببین خیلی چیزای خوبی میگه امیدوارم هر چی به صلاحته اتفاق بیفته 

الهی بگردم خیلی سخته خودتون پزشکین یا کادر درمان ؟

نه عزیزم 

من دانشجوام

کادر درمان هم نیستم 😅 یه روز رفتم پیشش به عنوان مریض 

اولاش اینطور نبود که ازش خوشم بیاد 

اما خوب پیش میومد که برم پیشش بخاطر همین تقریبا منو می شناخت 

اما الان دیگه رفته از اینجا يعني جای دیگه کار میکنه منم دیگه روم نمیشه برم پیشش 

چون از خونمون دوره 

اما خوب انگار به دلم نشست و متاسفانه از ذهنم نمی ره 

و هیچ کس هم نميتونم جایگزین کنم 

چون آدمی هستم که خیلی کم جذب کسی میشم 

اما این رو خودمم نفهمیدم چی شد 

اصلا طبق معیار های ذهنيمم نبود حتی 

اما .....