2777
2789
عنوان

کارهای امروزم

140 بازدید | 19 پست

امروزم

سفره ی صبحانه جمع بشه ✅️

پذیرایی مرتب بشه ✅️

ابچکون خلوت بشه ✅️

لباسا شسته و پهن بشه ✅️

حموم برم ✅️

کوهی از لباس تا زده بشه ✅️

نیم ساعت کتاب بخونم ‌✅️

برم حیاط پاهام بزارم رو خاک ✅️

نهار درست کنم ✅️

ظرفا بره تو ماشین ✅️

چند تیکه با دست بشورم✅️ کلی شد

۴ تا کابینت تمیز بشه ✅️

تخت و اتاقم مرتب بشه ❌️

اتاقم برقی بشه ❌️

خونه برقی بشه ❌️

خونه طی کشی بشه ❌️

نمازا ✅️✅️

داروها +ففول +منیزیم + دی خودم +داروهای پسرم و دی پسرم و امگا ✅️✅️✅️✅️✅️

تخت و اتاق پسرم مرتبربشه ✅️

پرتقال را بشورم و بزارم یخچال ✅️

دو سه تا پله ی اول رو جارو و دستمال کنم ✅️

کیفام رو بچینم تو کمد ✅️ مرتب

جانبی

گاز تمیز کردم

دو تا جا ادویه ای تمیز کردم

کنار گاز تمیز کردم

سفره و پارچه های دم کنی و اینا رو گذاشتم لباس شویی  و پهن کردم

کیفام توش تمیز کردم ۱ پلاستیک پر آشغال ریختم از توش

سطل زباله شسته شد

سرویس فرنگی شسته شد

حموم و سرویس ایرانی آبکشی شد

غذای فردای همسرم رو پختم

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

فوق العاده 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... . حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اوووووه مگه فردا رو گرفتن

من تو ی روز هیچوقت انقدر کار نمیکنم هم در توانم نیس هم زده میشم از کار.

خدا قوت❤️

❤با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤
اوووووه مگه فردا رو گرفتنمن تو ی روز هیچوقت انقدر کار نمیکنم هم در توانم نیس هم زده میشم از کار.خدا ...

فردا سر کارم 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
خسته نباشی ، چقدر کار کردی امروز🥲😍ولی قسمت پا رو خاکو درک نکردم، چرا؟

میگن خیلی فایده داره. یکیش تمام انرژی های منفی بدن خارج میشه 

تو خاک پا برهنه راه رفتن 

چه بامزه که کاراتو نوشتی و آفرین که اینهمه کار انجام دادیمن صبح با شوهرم دعوام شد از خرصم خوابیدم ت ...

اووو 

چقدر. اشکال نداره بلندشو آرامش بده به خودت یخ چایی بخور ...

میگن خیلی فایده داره. یکیش تمام انرژی های منفی بدن خارج میشه تو خاک پا برهنه راه رفتن

اهان 

قشنگم واکسن کزاز هم اگ نزدی بزن حتما

سوگ من از بین نرفت ، فقط زندگی شلوغ شد و من مجبور به ادامه دادن بودم . همین!