2777
2789
عنوان

کلیه جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 134 بازدید | 34 پست
نه هیچ کدوم موارد حتی ورم خفیف هم نداره هیچی. هر دو سایزش نرمال بود توی انومالی و توی سونوی وزن هم ک ...

خب الحمدالله . اگه مکمل کلسیم میخوری با احازه پزشک حذف کن ک ی وقت خدای نکرده باعث سنگ کلیه بچه نشه

خدایا کمک مردمان کشورم کن. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب الحمدالله . اگه مکمل کلسیم میخوری با احازه پزشک حذف کن ک ی وقت خدای نکرده باعث سنگ کلیه بچه نشه

من فقط میخوام بدونم یکی به من بگه

منم توی همین موقعیت بودم اما ب دنیا اومد بردم دیدم سرجاشه کلیه

تنها ارزوی من الان اینه

شما درباره استاز در سیستم پیلوکالیسیل کلیه جنین اطلاعات دارید؟

عزیز فکر کنم ورم کلیه هست ک بخاطر خالی شدن کامل ادرار از کلیه جنین بوجود اومده. سنگی چیزی داشته جنین؟ شاید مجاری ادرار جنین تنگ باشه، جنین پسر هست؟ این بچه ها رو موقع ختنه تاکید میکنن میل هم بزنن

عزیز فکر کنم ورم کلیه هست ک بخاطر خالی شدن کامل ادرار از کلیه جنین بوجود اومده. سنگی چیزی داشته جنین ...

بله پسره

دوستم ۱۸ هفته بارداره براش زده بودن من کلی سرچ کردم به مورد خاصی نرسیدم نه سنگ نداشته فقط گفته سونوگرافی بعد تولد توصیه میشه

هرچی آرزوی خوب مال تو 
من فقط میخوام بدونم یکی به من بگهمنم توی همین موقعیت بودم اما ب دنیا اومد بردم دیدم سرجاشه کلیهتنها ...

هر چی دکتر بگه همون میشه

دکتر گفته سالمه پس سالمه

من تو بخش کلیه نوزادان بستری بود بچم، 

دکتر گفته سالمه پس سالمه

مورد تلخ زباد دیدم بیمار دیدم  دکتر گفته مشکل داره کلیه جینن ، و بچه تو ۶ماهگی منتظر پیوند کلیه بود.دور جون همگی

بله پسره دوستم ۱۸ هفته بارداره براش زده بودن من کلی سرچ کردم به مورد خاصی نرسیدم نه سنگ نداشته فقط گ ...

باید مدام بررسی بشه ک میزان تورم کلیه جقدره، احتمالا چرک خشک کن ب دوستت بدن. باید طبق دستور پزشک پیش بره ک عفونت و ورم زیاد نشه 

باید مدام بررسی بشه ک میزان تورم کلیه جقدره، احتمالا چرک خشک کن ب دوستت بدن. باید طبق دستور پزشک پیش ...

هیچی نداده هم سونو هم دکترش گفتن فقط سونو بعد تولد بده 

شما دیدین این مورد رو؟

هرچی آرزوی خوب مال تو 
هیچی نداده هم سونو هم دکترش گفتن فقط سونو بعد تولد بده شما دیدین این مورد رو؟

بله چیزی نیست ورم کلیه جنین تا زمانی ک ورم خفیف باشه. ورم شدید کلیه خطرناکه.ولی نمیدونم باید چیکار کرد ک برطرف بشه

بله چیزی نیست ورم کلیه جنین تا زمانی ک ورم خفیف باشه. ورم شدید کلیه خطرناکه.ولی نمیدونم باید چیکار ک ...

دیدم نوشته بودن مادر زیاد آب بخوره خوبه بهش گفتم ولی خوب باز استرس داره یک کم 

هرچی آرزوی خوب مال تو