2777
2789
عنوان

زندگی نباتی دارم (درددل)

| مشاهده متن کامل بحث + 972 بازدید | 70 پست
دوست دارم برمولی اشتهام رو بیشتر میکنهمیترسم بیشتر چاق بشم

از ترس صحبت نکن بهش فکر نکن منم مدتی خیلی چاق شدم ۵ ماه زیر نظر متخصص تغذیه هستم ۹ کیلو کم کردم چاقی درست میشه ورزش هیکل رو درست میکنه ولی یه رشته رو همیشه ادامه بده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سالهاست دارم التماسش میکنمولی به تنها کسی که کمک نمیکنه منم

اون کسیکه بهت قلب داده فکر داده همین الان میتونی نفس بکشی خداست ما همه چیزمون از خدا داریم همه اعضای بدن مون خدا داده

توی هر زندگی سختی هست مهم اینه چطور حلش کنیم نه اینکه با اون کسیکه بهمون این همه نعمت داده قهر کنیم 

سالهاست دارم التماسش میکنمولی به تنها کسی که کمک نمیکنه منم

نتیجه قهر با خدا و دور شدن از خدا چیه؟قطعا آرامش واقعی و شادی و نشاط به دست کسی هست که همه موجودات و حتی شادی رو خلق کرده 

دیپلم دارم امسال میخوام کنکور بدمدرواقع بعد از کنکور سال اولم افسردگی گرفتم

چ رشته ای میخوای قبول شی

منم افسردگی شدید و استرس و وسواس خیلی شدید داشتم 

خودزنی و کندن پوست دست و فکر خودکشی ولی قبول شدم پس ناامید نشو 

منم قرص میخوردم 

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

نمیشهباید دکتر کم کنهلاموتریژیناریزووروقتی میگم همه مثل جذامیا باهام رفتار میکنن☹️

عزیزم منم بیماری جسمی وروحی دارم ونمیتونم ازدواج کنم بشدت چاقم قرص اعصاب میخورم ومعتادم بهشون نمیدونم چرا بدنیا اومدم ۴۰سالمه واز ۱۶سالگی درگیرم خدانجاتمون بده