2777
2789
عنوان

زندگی نباتی دارم (درددل)

| مشاهده متن کامل بحث + 1082 بازدید | 70 پست
بعضی از مشکلات روان واقعا بدون قرص نمیشه باهاش سر کرد. نیازه که آدم دارو رو بخوره تا زن گیش بهتر بشه ...

خانوم ایشون 27 سالشه از 17 سالگی داره مصرف میکنه خوب نشده که هیچ بدتر شده 

این داروها واسه آدمی خوبه که تازه از جنگ برگشته اثرات روانی جنگ روش تاثیر گذاشته... بله واسه اون جوابه 

ولی اکثر این روانپزشک ها این دارو هارو میدن به کسایی که اصلا ممکنه حتی نیازی هم نبوده مصرفش کنن میدن... معتادشون میکنن ب این قرصا  طرف روانپزشکه پاتو بذاری دم در ویاس سرترالین برات مینویسه دیگه نمیدونه چشه 

اگه میخوای بیشتر بدونی یه دکتری هست تو یویتیوب بیشتر توضیح میده راجب اینا 

من دوبار بستری شدم چرا هنوز خوب نشدم پس😔

مرتب دکتر برو روانکاوی هم که گفتی میری. بهتر میشی ولی در صورتی که درمانی ول کنی خیلی اوضاع بدتر میشه. اختلال شخصیت چه نوعی هستید؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب اگه ادامه بده به خوردن اینا دیگه دوزش میره بالا تر باید شیشه بکشه دیگه کارساز نیست

سکوت کن

هم  خودت نجات  پیدا میکنی

هم  بقیه  رو  به  کشتن  نمیدی

کسی هم  نمیگه    لالی

خانوم ایشون 27 سالشه از 17 سالگی داره مصرف میکنه خوب نشده که هیچ بدتر شده این داروها واسه آدمی خوبه ...

من درسی که از رفرنس معتبر خوندم و تجربه پرستاری تو بخش مربوطه هم دارم طبق اون صحبت کردم . این حرفا که شما نوشتید اصلا نمیتونه حرف پزشک باشه احتمالا از همین افراد که تو اینستا خودشونو پزشک می‌دونن و هیچ تخصصی ندارن. این حرفا مبنای علمی نداره و بهتره ترویج پیدا نکنه تا آسیبی به کسی زده نشه . در هر صورت شما هر چیزی رو قبول دارید طبق همون برید . من وظیفم بود چیزی که درسته را بگم و اصراری هم ندارم قبول کنید هدفم راهنمایی استارتر هست و افراد دیگه ای که ممکنه نیاز داشته باشن

من درسی که از رفرنس معتبر خوندم و تجربه پرستاری تو بخش مربوطه هم دارم طبق اون صحبت کردم . این حرفا ک ...

نظرت محترمه. ولی من الان علمی تر میگم 

سروتونین همون هورمونیه ک حس خوب میده مثلا با پیاده روی ورزش تفریح ترشح میشه 

وقتی شما قرص ضدافسردگی مصرف میکنی این سروتونین به مرور شرطی میشه و فقط با خوردن قرص به وجود میاد 

بعد حتی مشکلات حافظه هم میگیره 

بعد حال بیمارو اونقد خوب نمیکنه فقط بیمار بهش بیشتر احتیاج پیدا میکنه نخوره چیزی حالش بد میشه دیگه حتی ممکنه خیلی تفریح ها بهش آرامش نده 

حالا اونی که اومده توی یویتوب اینستا اینو میگه دلیل نمیشه بی سواده... چون چیزایی ک میگفت درست بود 

من خودم خیلی وقت پیش رفتم پیش یکی از همین روانپزشکا یه افسردگی ساده داشتم خود مشاور میگفت چیزیت نیست.... بعد این آقا که معروفم هست تو شهر اومد ریتالین دپاپکس سرترالین برام نوشت بعد میگفت اینارو کنار هم باید مصرف کنی.... دیدم حالم بدتر شد... دیگه رفتم یزد این داروها رو نشون دادم گفت کی اینارو برات نوشته.... تمام حرفایی که گفتم مال همون خانوم متخصصی  بود ک رفتم یزد اینو گفت...... ریتالین بزور گذاشتم کنار حتی به مدت دوماه بی خوابی زده بود بهم