2777
2789
عنوان

شوهرم دستمال دماغیشو داد من بندازم سطل اشغال😒

| مشاهده متن کامل بحث + 862 بازدید | 90 پست
بریم🤣

🤣😍

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ولا باشم اسقایبان ته کرنگی 😂😂

فدات تخده بیا خصوصی بحرفیم

ذهن همواره پر است از هیاهوی افکار در حال گذر، آرزوها، خاطره‌ها، هیجان‌ها همگی در حال عبور هستند، واقعاً که یک هیاهوی دائمی در ذهن وجود دارد!  
فدات تخده بیا خصوصی بحرفیم

عه اگه فیک باشی نر باشی گولم بزنی چی  🤣🤣  فعلا بزار اشنا شیم  وایی نکنه فامیل باشیم  کچ ماما  من نبی   اوییی خده من مام چنینن😁🤣  ارومیه ای ؟

اکیپ سوگلی های سایت#

عه اگه فیک باشی نر باشی گولم بزنی چی 🤣🤣 فعلا بزار اشنا شیم وایی نکنه فامیل باشیم کچ ماما من ن ...

🤣🤣🤣ن خده از فیک نینم 

اره از ارومیه مه من مام هیه اما کچ مام ن🤣🤣🤣

ذهن همواره پر است از هیاهوی افکار در حال گذر، آرزوها، خاطره‌ها، هیجان‌ها همگی در حال عبور هستند، واقعاً که یک هیاهوی دائمی در ذهن وجود دارد!  
عه اگه فیک باشی نر باشی گولم بزنی چی 🤣🤣 فعلا بزار اشنا شیم وایی نکنه فامیل باشیم کچ ماما من ن ...

جنس نر زایمان دکت😂😂

قیزه مِره ته هیه زاروکه ته هنه پَیییی خا ته جلالی نینی 😁😁🤣

😂😂مره من هیه کرکه من هیه ن ن جلالی نینم😂😂

پشتی ۴سالا تازه من یکه کورد زمانه خو پیدا ک😂😂

تسااانم 🤣🤣 ته داییکا خدانه ب ..گ ی 😁😂

😑😑بلا نی نی یار بزانی ت چ گوت ایجا ی دایکا مه بگیت🤣🤣🤣🤣🤣🤣

هوووو از هندا ناس دکم کوردن لیره تگت میکنم تاپیکاشون 😁😂

فدات

هوووو از هندا ناس دکم کوردن لیره تگت میکنم تاپیکاشون 😁😂

میشناسم ولی هم زبون ن اکثرا بوکانی مریوان سنندجی نه

😑😑بلا نی نی یار بزانی ت چ گوت ایجا ی دایکا مه بگیت🤣🤣🤣🤣🤣🤣

نزانیت داییکا نی نی یار 🍆  😂🤣    ده باش کانه هکی ته ارومیه دایی بژه نهه چه دباریتن 🤣

اکیپ سوگلی های سایت#