2777
2789
از همون بچگی ک من فهمیدم زندگی چیه داره ب مادرم خیانت میکنهالان یک هفته ای هست میاد رو مبل میشینه جل ...

با وجود دختر بزرگ و داماد خیانت می‌کنه ؟

خدا خودش به هممون رحم کنه با این وضع جامعه

انشالله خدا به شما مادرت صبر بده عزیزم❤️

چی میگی برا خودت دختره ی هشتیاول بشنو ببین دردش چیه که همچین خواسته ای دارهببین مقصر کیه بعد بگو نمک ...

چیبگم خیلیا اینقد محبت دیدن از سمت پدراشون نمیتونن بفهمن ینفر چی داره ب سرش میاد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از همون بچگی ک من فهمیدم زندگی چیه داره ب مادرم خیانت میکنهالان یک هفته ای هست میاد رو مبل میشینه جل ...

کاملا حق داری

امیدوارم شرایط شما و مادرتون بهتر بشه

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
با وجود دختر بزرگ و داماد خیانت می‌کنه ؟خدا خودش به هممون رحم کنه با این وضع جامعهانشالله خدا به شما ...

بله حتی نوه ام داره من الان خودم باردارم ی بچه ام خواهرم داره

چیبگم خیلیا اینقد محبت دیدن از سمت پدراشون نمیتونن بفهمن ینفر چی داره ب سرش میاد

متاسفانه فقط قضاوت رخ میده

الانم کامنتتو خوندم حق داری ناراحت باشی از دست پدرت

وفادار به خداوند💚ابراهیم هادی🧡دکتر پزشکیان❤️

متاسفانه فقط قضاوت رخ میدهالانم کامنتتو خوندم حق داری ناراحت باشی از دست پدرت

اخه میدونی کلا خیانت جلوه ی قشنگی نداره ولی دیگه اینقد پررو بیای جلوی خانوادت بشینی و هی با یکی دیگ چت کنی این دیگ خیلی درد داره حدقل دیگ کاش نشون نمیداد وقتی میومد خونه بیخیال میشد خب منم دارم اب شدن مادرمو ذره ذره میبینم خودمم باردارم کارم همش شده اشک ریختن

اخه میدونی کلا خیانت جلوه ی قشنگی نداره ولی دیگه اینقد پررو بیای جلوی خانوادت بشینی و هی با یکی دیگ ...

گلم، مادرت نمیتونه برای طلاق اقدام کنه؟

وفادار به خداوند💚ابراهیم هادی🧡دکتر پزشکیان❤️

دختره ی نمک نشناس

عجبببب

باید طرفت یه نمکی برات بریزه ک بتونی بشناسیش محض اطلاعت 

در ضمن وقتی از زندگیه کسی خبر نداری چاقو زیر گردنت نداشتن ک حتما نظر بدی

خدایا خودمو به خودت میسپارم❤کاربری دست دونفره🦋میشه برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات بفرستی؟(هروقت فرستادی بگو منم برات بفرستم♡)❤ یاربّ تنها نظرت باشد پایان رنج هایم|❥