2777
2789

یا مهدیه فاطمه ادرکنی 

لطفا دعام کنین حاجتمو بگیرم 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دعات کردم،دعام کن عشقم برگرده دارم دق میکنم:)اسمم یگانس

دعام کنید عشقم برگرده🙂خیلی دلشکسته‌ام،یا امام حسین قسمت میدم به ابولفضل عباس واسطه شو بینمون که باز آشتی کنیم

دعا کن فردا دو تا امتحان دارم

هر دو امتحانم رو عالی بدم و نمرات عالی بگیرم و پاس بشم 

و کلا امتحانات دی ماه رو به عالی ترین روش ممکن امتحان بدم و نمرات عالی بگیرم و پاس بشم 

الهی آمین 

برای سلامتی خواهرم دعا کن عزیزم 💔

اگه از کسی بد گفتم بزارش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                                                      ❤️همون طور که حر به امام زمانش امام حسین رو زد و ما امید نشد بهت رو زدم امام زمانم....ناامیدم نکن❤️                                                                          

الهی به عالیترین نحو حاجت روا شین لطفاً برای امضام‌ دعا کنید ممنونم 

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم و این که پولی که پیش کسی داره پس بده،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹

لطفا برای حاجت روا شدن دوستان خوبم دعا کنید ممنونم 

@اعتصامی    

@مامانبزرگپانیذ    

@دل_غمگین    

@دخترناراحت    

@آرزوهام3    

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم و این که پولی که پیش کسی داره پس بده،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹

لطفا برای حاجت روا شدن دوستان خوبم دعا کنید ممنونم 

@دختری_که_جک_ولش_کرد    

@فرانک20    

لطفا برای حاجت روا شدن دوستان خوبم دعا کنید ممنونم @اعتصامی @مامانبزرگپانیذ @دل_غمگین @دخترناراحت ...

ممنونم لطف کردی 

استارتر برات صلوات می فرستم 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
لطفا برای حاجت روا شدن دوستان خوبم دعا کنید ممنونم @اعتصامی @مامانبزرگپانیذ @دل_غمگین @دخترناراحت ...

ممنونم ....منم 100کوثربرای حاجت روایی همه تون مخصوصا استارتر و

@حنای_من   میخونم  

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
ممنونم ....منم 100کوثربرای حاجت روایی همه تون مخصوصا استارتر و@حنای_من میخونم

ی دنیا ازتون ممنونم الهی سلامت و سعادتمند باشید 🌹