2777
2789
عنوان

چهار روزه بلاکش کردم حالم خوب نیست شات میذارم

| مشاهده متن کامل بحث + 895 بازدید | 75 پست
خب بره با ی دختر دیگه:/خب؟تو باید برا اون دختر دلت بسوزه :/خجالت نمیکشی اصن به کسی بگی با این بودی؟ب ...

اخه خیلی کارای خوبم واسم کرد همیشه هوامو داشت

همه میگن ۵۰ ۵۰ مقصرین من خیلی بهش گیر میدادم اونم خسته شد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اصن باید ی کاری کنی فراموش کنی دلتو به همچین ادمی دادی ی زمانی مایه ی تاسفه چون

اصن باید به خودت بگی چقد احمق بودم من همچین اشغالیو دوس داشتم
جای اینکه ازش متنفر شی بری دنبال ادمه زندگیت کسی که دوست داشته باشه و ادم باشه
نشستی اینجا غصه ی یه تیکه اشغالو که خدا دوست داشته از زندگیت بیرون کردتش که به خودت بیای لیاقت خودتو بفهمی
نشستی غصه ی اینو میخوری؟
گفتم دیگه
باید بگی بدبخت اون دختری که با این قراره باشه 

و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)

۴ روزه بلاکش کردم ولی قلبم هروز تیر میکشه دارم نابود میشم دیگه

اصلا بهش برنگردیاا اصلا عاقل باش

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

وای منم همینطورم دو‌سروزه باهام سرده محلم نمیذاره و بهم توهین کرد گف انقد گریه کن تا جونت درارد

آقای  قاضی همشون ادا در میارن ادای خوبا ادای نگرانا ادای رفیقا ادای عاشقا
واقعا الان با این همه حرف زشت که بهت زده هنوز دلت براش تنگ میشه؟!!!!تورو قرآن ارزش خودتو بدونچی دارن ...

من کسیو ندارم نه دوستی ن چیزی

صبح تا شبم خونم‌ حوصلم سر میره

اون که بود همه وابستگیم شده بود اون هرشب میمد باهم میرفتیم بیرون الان که نیست تنهایی چیکار کنم

اخه خیلی کارای خوبم واسم کرد همیشه هوامو داشتهمه میگن ۵۰ ۵۰ مقصرین من خیلی بهش گیر میدادم اونم خسته ...

خواهر من بس کن حرص نده خودت باور داری حرف خودتو؟
بیا من هزار تا چت از خودمون نشونت بدم که ریدم به سرتاپاش از گل نازک تر بهم نگف
چرا؟
چون دوسم داشت
این دوست نداشته که نتونسته تحمل کنه دلیلی برای تحمل نداشته

وا
ی چیزی بگو خودت قبولش داشته باشی دستش واست رو شده خدا داره بهت کمک میکنه بعد خودت داری میگی نه من همین اشغالیو میخوام؟
بهش فوشه ناموصم میدادی اگه دوست داشت اینجوری باهات حرف نمیزد
دلت برا خودت بسوزه یکم
که هنوز عشق واقعیو ندیدی به این امید بستی

و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)