2777
2789
عنوان

بچه ها سوال درسی داشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 36 پست

اره میشه از الان هدفتو بزار ک نوبت اول معدل بالای کسب کنی از طرفی برای نوبت 2 اگ سعی کنی بیست بگیری عالیه تازه تابستونی ک میری دهم خودتو اماده کنی مطمین باش رتبه دو رقمی هم میتونی توی کنکور بیاری

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آره میتونی ولی دور از جون کرم داری میخوای بیای انسانی

نه کرم ندارم  علاقه دارم به انسانی  وگرنه علوم ۲۰ ریاضی ۱۶ میتونم  علوم بر مدارم یا برم ریاضی ولی اعلام انسانیه

شدنش که میشه ولی دبیرستان واقعا افت تحصیلی هست 

من با معدل ۲۰ هر سه سال رفتم تیزهوشان ریاضی الان واقعا دارم افسرده میشم آنقدر که نمراتم پایین میشه 

حتما با مشاور صحبت کن

هعییییی چیکار کنم مستمری‌ همش ۲۰ ولی امتحان فقط امتحانات اصلی میشه مثل سک میخونم اما میرم اونجا د ...

ببین عزیزم میتونی برداری اما متوسطه اول خیلی خیلی آسون تر از متوسطه دومه!

اصلا غیرقابل باوره یک‌جورایی برای کسایی که از متوسطه اول میان متوسطه دوم

حتی معدل بیست ها هم کلی افت میکنن...وقتی متوسطه اول آسونه و نمرات شما اینطوریه قطعا بیای متوسطه دوم نمیتونی خوب هندل کنی مگه از الان جدی جدی بشینی کم کاری هات رو جبران بکنی...خیلی بهت فشار میاد متوسطه دوم اگه همینطوری که هستی پیش بری 

دهنت سرویس اینا چه نمراتیه

بچه های هم سن و سالشم اکثرا در همین حدن،اونروزی یه دختره نهمی تقسیم ساده میگفت بلد نیستم

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه💎🔗خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍💍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚نترس جانم که دستانم جدا شدنی نیست ز دستانت...🤍✨میترسم نفسم دور از نفست در سینه بپوسد،دور از منظره ی خندیدن تو آیینه بپوسد...🥲🔗۳۰/۹/۱۴۰۳