2777
2789
عنوان

چه پوشکی بخرم که دستشویی بزرگو پس نده

| مشاهده متن کامل بحث + 128 بازدید | 29 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بین پوشک ها الیاف ب بم از همه بهتره اما گنجایش نداره مای بی بی هر چند به ب بم نمی‌رسه از جهت الیاف ا ...

پس فکر کنم همون مای بیبی برای بچه ی من مناسب تر باشه

مای بیبی دیگه پس نمیده؟ چه سایزی بگیرم سایز بندیش مثل همون مولفیکسه؟ ( بچم ۱۰ کیلو هست)

نمیدونم گلم برای من پیش نیومده،پسر من یک ساله و دوازده کیلو هست ،سایز5استفاده میکنم

راضی ترم تا مولفیکس

منم مولفیکس میبندم همین طوره قبلا مای بی بی بود خوب بود الان ببم خریدم ببینم چطوره

کاربر آش رشته سابق هستم ..به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت غصه هم می‌گذرد لحظه ها عریانند به تن لحظه خود جامه اندوه مپوشان هرگز 🙂🙂
مای بیبی دیگه پس نمیده؟ چه سایزی بگیرم سایز بندیش مثل همون مولفیکسه؟ ( بچم ۱۰ کیلو هست)

نه فکر کنم ۴ مای بی بی بزرگتر باشه ولی برا ۱۰ کیلو خوبه دیگه 

کاربر آش رشته سابق هستم ..به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت غصه هم می‌گذرد لحظه ها عریانند به تن لحظه خود جامه اندوه مپوشان هرگز 🙂🙂
اگه خوب بود تجربتو به منم بگو

باشه قیمتش هم خوبه ۱۴ تایی سایز ۳ خریدم ۴۵ 

ببم مزیتش اینه بلنده

حالا امشب تازه خریدم رفتم فروشگاه مولفیکس و مای بی بی سایز ۳ نداشت ۴ هم بزرگ بود دیگه ببم گرفتم قیمتش هم خوبه 

حالا امشب تازه خریدم رفتم فروشگاه مولفیکس و مای بی بی سایز ۳ نداشت ۴ هم بزرگ بود دیگه ببم گرفتم قیمت ...

آره خوبه استفاده میکنم راضیم 

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍

سلام تاپیک اخرتون رو خوندم

یه م ش.ا.و.ر میشناسم داخل رو.بیکا خیلی خوبه شاید لازمتون بشه 

رضا.یت مندی هاشم زیاده

برای کسایی هم که مشکل ما.لی دارن را.یگان 

برای بقیه هم هز.ینه اش خیلی پایین

خواستید ا.ید.ی شو بدم