2777
2789

بلکه عشق و دوس داشتن یه وقتایی هم میتونه خودشو به صورت دروغ نشون بده 

من با همسرم یک سال بود رل بودیم ازدواج کردیم عاشق هم بودیم ولی ولی ولی 

خیلی دعوا میکنیم باهم و این عادیه تا اینجا 

ولی وقتی شما عاشق هم هستید دوس دارید بهترین ورژن خودتونو نشون بدید در اینجا میرسید به پول که ندارید ولی عشق به اندازه کافی دارین و دعوا میشه که چرا اینو نخریدی چرا نمیخری و وقتی هم دعوا میشه هر دو به این نتیجه میرسید که اگه دوسم داشت فلان کارو میکرد نمیزاشت ناراحت بشم حالا در مورد توجه کردن بخوام بگم این که شما عاشق همدیگه هستید ولی همسرتون صب تا شب کار میکنه وقتی میاد شما توجه میخواید و اونم حوصله نداره و شما بهتون ثابت میشه که این الکی عاشق منه وگرنه... 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شما با مادر شوهر یا خواهرشوهر بحثتون میشه و شوهرت عاشقته ولی طرفتو نمیگیره چون حق با تو نیس 

پس اینجا هم عشق کافی نیس آدم باید با کسی ازدواج کنه که همه جوره پشتش باشه

حالا فرض کنید همسرتون عاشقتونه ولی میره همه چیو به مادرش میگع چرا چون مادرش حرف میکشه وقتی هم میفهمید اعصابتون خورد میشه پس با کسی ازدواج کنید که مسئله ها و راز های زندگی مشترک رو نگه داره اینجاهم عشق کافی نیس

دقیقاااا

حالا همسرت عاشقته و میخواد یکم وقت با رفیقاش بگذرونه ولی میدونه تو بفهمی ناراحت میشی پس از اینکه میترسه دعوا و قهر کنید 

بهتون دروغ میگه که نه من نرفتم پیش رفیقام

اول که عشق بوجود میاد بواسطه رفتار و احترام متقابل دو طرفه

دوم اگه عشق واقعی و ریشه دار باشه میتونه بقیه چیزا رو بسازه

چون طرفها تمااام تلاششونو برای ساختن یه زندگی خوب میکنن و معمولا هم موفق میشن

عشق مثل یه فندانسیون میمونه برای خونه

🧔اقا هستم

تو میخای حرف حرف تو باشه چون. عاشقته خخخخ

عزیزم همچین چیزی نیست

اون بنده خدا. بخاطر تو تا شب سرکاره 

اوایل زندگی و مخصوصا بااین اوضاع فشار روی اقایون خیلی زیاده

نباید. اینجور فکرکنی که همش دروغه

محبت میخای اول تو برو محبت کن

تو توجه کن

تو. اول صدتو بزار بعد انتظار دریافت داشته باش

نمیگم همش مقصر تویی نه توام حق خودته که بهت توجه کنه هرچی نیاز داری تهیه کنه

ولی صبرکن تحمل کن باهاش بساز پشتش باش از خودت. زده اش نکن که ازت فرار کنه 

من با دوتا بچه بعداز هشت سال تااااازه چندماهه دارم از لحاظ مادی کمی دستمون باز شده بتونیم کمی خرجمونو بیشتر کنیم

زندگی یه عمره

اگه شوهرت اشتباهی داره تو درستش کن

وقتی میدونی شوهرت اونقدر خوب هست و لیاقتشو داره

شما با مادر شوهر یا خواهرشوهر بحثتون میشه و شوهرت عاشقته ولی طرفتو نمیگیره چون حق با تو نیس پس اینجا ...

اگه عشق باشه

شرایط مالی فراهم با‌شه 

اهل خیانت نباشه

زرنگ و کاری با‌شه 

همه جوره مستقل باشه

حامی باشه 

ولی مغرور با‌شه و تو بحث واسه آشتی پیشقدم نشه ولی همین که آشتی کرد دوباره عالی بشه خوبه به نظرت؟ خاستگارمه