2777
2789

برای دخترم هست آنقدر غر میزنه میگه به کلاس سوم و چهارم بیشتر از ما وقت دادن امروزم رفته امتحان داده از وقتی اومده داره گریه می‌کنه که امتحان خراب کردم همش تقصیر اینه که وقت نداشتم حجم مطالعات زیاده باید بیشتر وقت میدادن برنامه اش اینه:

شنبه ۱ دی ریاضی

دوشنبه ۳ دی هدیه 

چهارشنبه ۵ دی فارسی

شنبه ۸ دی مطالعات 

دوشنبه ۱۰ دی املا و قرآن

چهارشنبه ۱۲ دی علوم 

تاحالا ۴ تا امتحان داده به شدت خراب کرده ریاضی میگه سخت بوده هدیه و فارسی و مطالعات وقت نداشته بخونه بنظرتون اعتراض کنم یا نه بی‌تفاوت باشم بزارم خودش وقت شناس باشه بخونه آخه اون روزی که امتحان داشته دیگه ظهر اصلا درس نمی خونه یا استراحت می‌کنه یا گریه 

روز بعدش هم تا ۱۰ خوابه بعدش ناهار میخوره شروع می‌کنه به خوندن و تا صبح امتحان داره میخونه پشت سر هم نمی دونم چرا خراب می‌کنه🤦🏻‍♀️این گریه هاش بیشتر منو اذیت می‌کنه تا نمره های خرابش مجبورم مسافرتم برم دلم پیششه همش

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه دیگه چقدر وقت بدن ؟ نمیشه برای هر امتحان یک هفته وقت داد که .

خودش زیاد وقت نمیزاره بخونه . دخترتون اگر سه روز هم وقت داشته باشه این طور که معلومه تا ۱۰ میخوابه .

مننم تا صبح بیدار میموندم تمرکز نداشتم امتحان بدم .باید استراحت کافی هم داشته باشه

مدرسه ی ما دبیرستانه همین قدر وقت دادن برای درسا

کافیه دیگه انتظار چند روز فاصله رو داشتین؟

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃

عزیزم توراهنمایی دبیرستانم همینه بچه منم پنج شنبه  عربی داشته امروززیست دوشنبه فارسی

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
مدرسه اش غیرانتفاعی هست سطح تدریس بالا هست پس حتما سطح امتحاناتشون هم بالا میگیرن

عزیرم ما شیمی دوازدهم قراره تو یه روز نصف روز امتحان بدیم ششم مگه چشه خیلی سخت میگیرین واقعا

دختر من کلاس ششم بود برنامه نمیدادن فقط برای ترم اخر که نهایی بود دادن 

مثلا امروز بهشون میگفتن فردا امتحان علوم دارین اعتراضم رفتیم گفتن ابتدایی توصیفیه برنامه امتحانی ندارن همیشع باید اماده باشن😐