2777
2789
عنوان

شوهرم اکثر مواقع مست میکنه منم

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 20 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چه میدونم چرا گفتم ولی خب اونارو بزرگتر شوهرم دونستم گفتم

اشتباه کردی! 

وقتی ازدواج میکنیم قرار نیست چقولی همو پیش خانواده ها کنیم! خودمون باید مسایلمونو حل کنیم

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

با یک مشاودر مذهبی صحبت کن عزیزم.

شنیدم بلند خوندن قران در فضای خونه،پخش صوت سوره بقره،

خوندن بلند اذان در منزل ،همگی تاثیر دارن عزیزم.

خودت هم اگه روزی یک ربع وقت بزاری و از ویس های استاد شجاعی گوش کنی قوی تر میشی ان شاءالله. 

این لینک کانالشونه در ایتا و تلگرام 

@ostad_shojae

سلام عزیزان .یک حسینیه در مشهد گروهی رو تشکیل دادن برای ازدواج افراد مجرد.و معرفی موارد ازدواج به همدیگه. اگه هر فرد مجردی رو میشناسید که قصد ازدواج داره،چه آقا و چه خانم.و در هر سن و سالی،میتونید به آیدی زیر در ایتا و سروش پیام بدید ،تا فرم های ثبت نام رو در اختیارشون قرار بدهند.😊@andishehayniko

سلام دوست خوبم پدرم به مادرم خیانت میکرد و مادرم روانش بهم می‌ریخت البته مادرم به خودش نمی رسید و پدرم هم من هیچ وقت نبخشیدم چون خیلی ضربه خوردیم 

خواهشاً به این نکته ها عمل کن 

اول برو ورزش کن بهتر ایروبیک باشه

چند تا دوست پیدا کن باهاشون رفت و آمد کن 

هر روز یک ساعت مطالعه کن

لباس های شیک بپوش

آرایش کن 

اصلا چکش نکن 

برای خودت آهنگ بزار برقص حتی اگر شده به زور 

بعدشم هر وقت یاد کثافت کاری هاش افتادی بگو 

گور بابای نداشتش

مگه کی هست که بخاطرش خودت مریض کردی نه دعوا کن نه برات مهم باشه 

اگر میتونی حتما برو سر کار طلاق نگیر چون آخر آدم میشه اگر تو به خودت بیای 

ولی اگر بخواهی تمام فکر کنی چرا این غلط ها رو می‌کنه تنها کسی که نابود میشه خودتی بعدم همین که تو نابود بشی همان رفتن زن گرفتن همان 

دیدم که میگم طرف هرزه بوده هر روز با یکی بوده زن اینقدر غصه خورده که سرطان گرفته مرده هم بهانه گرفته سرطان زن و رفته زن گرفته بچه زن رو هم بد بخت کرده تا میتونی به خودت برس 

الان چطوره ترک کرده؟یاباز هم میخوره

هر چی به مادرم گفتم حرف گوش نداد و پدرم رفت زن گرفت و مادرم هنوز که هنوز انتظار داره پدرم برگرده

دیگه هم پیش هیچ کسی ناراحتیت نگو فقط به خودت برس 

به خودت برس