2777
2789
عنوان

من دانشجوام تو خوابگاه درباره نماز سوال دارم از شما

| مشاهده متن کامل بحث + 579 بازدید | 59 پست
شما میخونی یا استرس داری که بخونی؟

استرس دارم که بخونم 

نماز خونه خوابگاه ما طبقه اوله ما هم طبقه جهاریم جدی نمیشه هی یه سر برم طبقه اول و بیام داخله اتاق هم نمیتونم بخونم روم نمیشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمازتو بخون بابااا ، من تو خوابگاه خود دانشگاه بودم تک و توک مثلا از بین ۲۰۰ نفر شاید جمعا ۱۰ نفر هم ندیدم که نماز بخونن ولی مثلا موقعی که میخوندم حتی اونایی که نمیخوندن برخورد خوب میکردن میگفتن برامون دعا کن

نمازتو بخون کاری نداشته باش به بقیه 

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

نمازتو بخون چه ربطی داره به این‌چیزا

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

ببین عزیزم لزوما نماز باعث نمیشه همه کارای آدم اوکی بشه 

ولی خوب من به این نتیجه رسیدم یه نمازخون ممکنه تا لبه پرتگاه بره ولی درست در بزنگاه نماز کمکش میکنه 

منم خیلی آزادم  و با حجاب نیستم و مثل تو توی خوابگاه همچین شرایطی داشتم چون مهندسی هم بودم بچه ها آزادتر بودن 

ولی حالا که سنم بالاتر رفته میفهمم خیلی جاها که احتمال لغزش زیاد بوده نمازم کمکم کرده و نلغزیدم 

واقعا اخر الزمان شده ها اونا خونه ی دوست پسراشون میخوابن که البته درست و غلطش به خودشون مربوطه و به ...

عزیزم دلیلش اینه که جو غالب دانشگاه دخترایی مثل هم اتاقی هاتوی رو تایید میکنه، اساتید طرز فکرشون خیلی کثیفه، فقط دخترای هرزه و لاس زن و تحویل میگیرن، به دخترایی که سنگین رفتار میکنن و قاطی پسرا نمیشن کم محلی میکنن، سوالاشونو جواب نمیدن

(با اینکه همین استادا خیلی ظاهرشون با شخصیته تا نبینی باورت نمیشه) 

من خودم خوابگاهی بودم یک سال پیش، تو یکی از دانشگاه های تهران. 

ک تهش بخاطر همجنس بازی هایی تو اتاقمون رخ می‌داد  و انواع اعتیاد و کثافتایی ک تو خوابگاه بود از لحاظ روانی دیگه نکشیدم انتقالی گرفتم شهر خودم، با اینکه خیلی دانشگاه شهر خودم پایین تر بود. 

ولی اینکه تو اتاق نماز میخوندم باعث میشد خیلی از حرفاشونو جلو من نزنن و خیلی کاراشونو جلو من نکنن. البته من اینو بعدا فهمیدم، اون موقع فقط حس میکردم با این جلوی اونا نماز خوندنم فقط دارم به خودم ضرر میزنم با این حال فقط بخاطر خدا انجامش میدادم. 

میشه با دل های پاکتون برای حاجتم و خواسته ی مهمم و رفع مشکلاتم صلوات بفرستین؟ ✨🪽🩵🐦🕊️

ببین عزیزم لزوما نماز باعث نمیشه همه کارای آدم اوکی بشه ولی خوب من به این نتیجه رسیدم یه نمازخون ممک ...

❤❤❤پیامت خوشحالم کرد

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
عزیزم دلیلش اینه که جو غالب دانشگاه دخترایی مثل هم اتاقی هاتوی رو تایید میکنه، اساتید طرز فکرشون خیل ...

تو خوابگاه هم همچین افرادی اکثریت هستن بخاطر همین شماها اذیت میشید

میشه با دل های پاکتون برای حاجتم و خواسته ی مهمم و رفع مشکلاتم صلوات بفرستین؟ ✨🪽🩵🐦🕊️

عزیزم دلیلش اینه که جو غالب دانشگاه دخترایی مثل هم اتاقی هاتوی رو تایید میکنه، اساتید طرز فکرشون خیل ...

خیلیم خوب 

پس بهت کاری نداشتن درسته؟

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد