2777
2789

بچه ها دخترم دوسالشه میخوام از شیر بگیذم دوروزه ندادم شیر بهش

چون شنیده بودم کلا ندی تا یه هفته شیر خک میشه ولی یجاهم خوندم نوشته بود نصف شب که حواسش نیست بدین بخ‌ره

ایا نصف شب بخوره تو خشک شدنش تاثیر داره که به دیر بیفته یا فرقی نمیکنه ب

پسره منم یکسالو ده ماهشه دوس دارم از شیر بگیرمش اما نمیدونم چطوری

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه😠😏😠 سایت ارث باباهاتون نیست هرکسی آزاده عقیدشو بیان کنه اگه ریپ کردی گزارش میخوری

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بعد نصفه شب که بیدار میشد شیر میخواست چکار می‌کرد؟

بجه ای شیر شبش قط بشه دیگه نصف شبم بیدار نمیشه تا صبح اروم میخوابه ...هم دندونش خراب نمیشه هم خودشو مادرش خواب راحت و عمیق و طولانی تجربه میکنن

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
6 ماهگی باید شیر شب قطع میکردین

این جمله فقط به زبون گفتنش آسونه... 

بچه من 14 ماهشه نصفه شب داد و بیداد راه میندازه اصلاً قانع نمیشه

روز اگه من کنارش نباشم لج نمیکنه برای شیر ولی امان از شب... 

شاید بچه هایی که شیر خشک میخورن رو بشه نصفه شب تو شبشه بهشون آب داد و گولشون زد

ولی بچه من اصلاً لب به شیشه نزد پستونک هم از وقتی حالیش شد نمیخوره حتی وقتی خوابیده پستونک میذارم تو دهنش به جای سینه اعصابش خورد میشه...

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
این جمله فقط به زبون گفتنش آسونه... بچه من 14 ماهشه نصفه شب داد و بیداد راه میندازه اصلاً قانع نمیشه ...

من نگفتم اسونه 

بجه 14 ماهه همه چیز حالیشه معلومه مکافاته

بچه 6 ماهه هنوز هیچی حالیش نیست وقتی قبل خواب سیرش کنی قشنگ و بیدار شد ارومش کنی بخوابه کم کم وعده های شب کم کنی شدنیه

مگه باز کردن بچه از شیر اسونه این اسون باشه...قطعا سخته ولی نتیجه هست ک مهمه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من نگفتم اسونه بجه 14 ماهه همه چیز حالیشه معلومه مکافاتهبچه 6 ماهه هنوز هیچی حالیش نیست وقتی قبل خوا ...

این روندی که من گفتم از همون اول بود...

منم هر کاری کردم نشد از شیر شب بگیرمش...

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
این روندی که من گفتم از همون اول بود...منم هر کاری کردم نشد از شیر شب بگیرمش...

پس یعنی از شیر هم نمیخوای بگیریش در اینده...

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پس یعنی از شیر هم نمیخوای بگیریش در اینده...

من سرکار میرم روز شیر نمیخوره اصلاً هم اذیت نمیکنه 

اذیتش واسه شبه 

بخدا انقدر ناراحتم 

شبا نه خودش راحت میخوابه نه میذاره من راحت بخوابم 

باور کن همه راه ها رو امتحان کردیم 

شبا قبل خواب سیر بهش غذا میدم 

حتی نصفه شبا که به لج می افته براش غذا میاریم 

ولی باز قانع نمیشه...