2777
2789
عنوان

طرف میگه بیا تصویری چیکارکنم

132 بازدید | 20 پست

میگه واتساپ داری. 

حالا که واتساپ رفع شده میخواد اونجا حرف بزنیم

سه سال میشناسمش مجازی 

دوسال ازم بزرگتره ۱۸ سالشه

بعد من بابام نمیدونه گوشی دارم و مامانم داره طلاق میگیره 

وقتی این پسره میگه بیا تصویری ( چیه بدون آرایش زشتی خخخخ) بعد میخنده من خیلی پیگیرش بود کلا همه چیزش میدونم از آدرس خونه تا ماه تولد خانواده رفیق ها فامیل هاش همه چیزش حتی اینکه با چند نفر رابطه داشته تو این سنش خیلی با من بد بوده خیلی ولی بعد مدت ها بعد دو سال خوب شده همش دعوا داشتیم

منم مهر پدر ندیده بودم باهام بد رفتاری میکرد بیشتر سمتش میرفتم الان بعد مدت ها گفته دوسم داره عشق اولم تو بودی هزار تا قسم آیه 

بعد میگه همیشه (تصورت میکردم توی چیز) 

احساس میکنم داره ازم سوءاستفاده  میکنه 

و همش میگه عکس بفرستی دیشب چهارتا براش فرستادم میگه باز بفرس عکس چشام گذاشته بک گراند ش بعد ی دختری یجا دید گفت حال میده بری مخش بزنی عاشقت شع ولش کنی بعد خندید خیلی اذیتم میکرد فحش میداد عکس لب گرفتن خودش زیدش میفرستاد با این حال من که هیچی نداشتم نه خانواده نه پول باورتون میشه بیرون هم نمی‌رفتم الانم نمیرم منتظرم مامانم جدا شه بتونم نفس بکشم بعضی از شبا نفسم بالا نمی اومد خفه میشدم دست چپم گلوم سرم قلبم تیر می‌کشید با این سن کمم همه چیز متوجه میشم الان نمیدونم چطور بهش بگم بیا جدا شیم میترسم دوباره دلتنگش شم لطفا نگید بچه ایی فلان من خودم از همه چی باخبرم بنظرتون چطور از شرش راحت شم  از هررر لحاظ برعکس منه 

الانم چون وات رفع ف ی ل ت ر شده میگه این شماره واهمه تا الان ۴ تا شماره ازش دارم انگار آدم درستی نیست پخش میکنه احساس راحتی باهاش ندارم مثلا میگه بیا س.... چت منم میگم نه میره اف میشع میگه قهرم و اینکه میگه نو د بده من که غریبه نیستم باشه غریبم خدافظ ‌‌. 

ببخشید طولانی شد 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

معلومه هوله و فقط با تو نیست بنظرم تو با این سن رل داشتن اشتباهه خودت دو سه سال دیگه میفهمی

بخدا من تا حالا حضوری با هیچکس نبودم این اولین بارمه با ی آدم مجازی وابسته شدم چون تنهام و هیچ فعالیت هدفی ندارم بابام بزور اجازه میده برم مدرسه حتی نمیدونه گوشی دارم آرامش روحی ندارم

بخدا من تا حالا حضوری با هیچکس نبودم این اولین بارمه با ی آدم مجازی وابسته شدم چون تنهام و هیچ فعالی ...

اینها همه درست ولی دلیل نمیشه با اینجور آدمی ارتباط داشته باشی خودت اگه یکم توجه کنی این آدم فقط قصدش سواستفاده از توعه 

خب مشخصه آدم درستی نیست چقد آشغالم هست که داره از بچه ۱۶ ساله سواستفاده میکنه

ی بار ی چیزی بهم گفت الان یادم اومد 

گفت ی دهنی ازت بگ‌.. ک اون سرش ناپیدا

خودمم تو فکرشم ولی آخه انگار عقده ایی خیلیییی کینه ایی منتظرم خودش کات کنه راحت شم

عزیزم ایشون هیچ وقت کات نمیکنه 

اونقد وابستت میکنه که بری باهاش قرار و ....که دیگه پشیمونی فایده نداره 

خودت کات کن و بلاک کن با ایندت بازی نکن 

نمیگم درس بخون چون به خودت مربوطه و علایقت ولی سعی کن از پسرا دوری کنی مگر اینکه یه پسر با موقعیت خوب برای ازدواج 

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋