2777
2789

گوشت مارو پدرشوهرم اینا میدن 

یعنی گوسفند میخره میکشه خودشون که تعداد زیاد هستن و غذای کارگرهارو میزارن نصف بیشترشو برمیدارن 

به برادرشوهرام دو سه برابر ما میدن چون چندتا بچه دارن

به ما اندازه یک کیلو اینا گاهی میبینی تو یه ماه دو سه بار میارن گاهی دو سه ماه یکبار 

اوایل زیاد میدادن دیگه دیدن اضافه میاریم کمش کردن 

شوهرمم میگه سهم ما همینقدره بیشتر نمیشه صرفه جویی کن

الان من چیکار کنم 

هر روز هر روز هم خب از بیرون نمیخره که مهمون باشه یا چی بشه ماهی سالی بخره 

عزیزم خودتون اصلا نمیخرین از بیرون؟

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم خودتون اصلا نمیخرین از بیرون؟

نه آخه اونا میارن دیگه گاو هم سالی یکبار اینا قربونی میکنن چند کیلو بیشتر میدن 

دو نفریم مهنون زیاد هم نداریم 

ولی الان دیگه گوشتمون خیلی کمه 

ابجی منم شوهرش سالی دوبار سه بار گوسفند کامل میخرن سرمیبرن خودشون دونفرن مادرشوهرش یه نفره به اون دو کیلو میده کله وپاچه هم به مادر شوهرش میده خیلی اهل کباب و گوشتن خونوادگی فامیلی همین هستن گوشت خوارن یعنی هروقت من ابجیم ودیدم یادرحال وکباب کردن یا درحال ابگوشته

بگو کباب بخره از بیرون

خونه نیست 

بعد هم بگم نمیخره آخه شوهرم یچیز بخواد واسه خونه بگیره باید به اندازه ۱۰ ۲۰ نفر بخره 

چون پدرشوهرم اینا هم هستن بچه های داداشا و خواهراش هم هستن تو یه ساختنونیم 

البته سالی چندبار اینطور میخره 

ولی غذا اگه بخوایم از بیرون بگیریم مگه جایی بریم بریم رستوران