2777
2789
عنوان

عاشق کبابم چیکار کنم گوشتمون اون اندازه نیست که بشه چرخ کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 34 پست
خونه نیست بعد هم بگم نمیخره آخه شوهرم یچیز بخواد واسه خونه بگیره باید به اندازه ۱۰ ۲۰ نفر بخره چون پ ...

روستا زندگی میکنین . ؟ مگه شمارو به اونا دوختن؟؟؟؟ 

امروزو زندگی کن😜
ابجی منم شوهرش سالی دوبار سه بار گوسفند کامل میخرن سرمیبرن خودشون دونفرن مادرشوهرش یه نفره به اون دو ...

مادرشوهرم اینا سالی ۱۰ ۲۰ تا میکشن 

ولی نصفش که قربونی میکنن پخش میکنن

بقیشو هم بیشتر واسه خودشون برمیدارن 

به ما دیگه همینقدر میدن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

روستا زندگی میکنین . ؟ مگه شمارو به اونا دوختن؟؟؟؟

نه شهرستانیم 

شریکیم تو همه چی 

اونا چیزی بخرن واسه ما میارن باز یه مدته دیگه بده بستون نمیکنیم قبلا خیلی بد بود

نه شهرستانیم شریکیم تو همه چی اونا چیزی بخرن واسه ما میارن باز یه مدته دیگه بده بستون نمیکنیم قبلا خ ...

الهی چقد بد در آینده خیلیا این وضعیت خسته میشی مطمئن باش 

امروزو زندگی کن😜
گوشت چرخ کرده بگو بخره خب

میخرید اینجا میگفتم 😂

شوهرم یه پنیر زورش میاد واسه خونه بخره میگه بابام بخره 

چون شریکیم حقوق هم نمیگیره خودش هم جونش در میاد بره بخره

باز یه مدته پدرشوهرم خسته شده از دستمون گاهی به شوهرم میگه خودت برو بخر 

چه عجیب یعنی خرید گوشت نمی کتید تا پدر شوهر گدشت بده ،دوکیلو چرخ کرده جدا بخرید یا کباب سفارش بدید

نه نصف موادغذاییمونو اونا میدن 

بعضی چیزا به عهده اونا نیس شوهرم مجبوری میخره پودر کاکائو و خوراکی و این چیزا

وگرنه مواد اصلی رو میخرن

میخرید اینجا میگفتم 😂شوهرم یه پنیر زورش میاد واسه خونه بخره میگه بابام بخره چون شریکیم حقوق هم نمیگ ...

میخواستم همین حرفو ازت بشنوم

شاید خسیس نباشه ولی بد بار اومده شوهرت چون شریکی این مشکلاتم داره با خودش

با پدر شوهرت (اگه خوش اخلاق و راز نگهداره) یواشکی صحبت کن بگو کم کم این شراکتا توی خرید رو بذاره کنار بگو همسرم بد بار اومده بزور خرید میکنه

مادرشوهرم اینا سالی ۱۰ ۲۰ تا میکشن ولی نصفش که قربونی میکنن پخش میکننبقیشو هم بیشتر واسه خودشون برمی ...

پدرشوهرت ادم خیری چیزی هست؟؟؟ما قبیله ای هستیم وخونواده شوهر ابجیم فامیل مادرمه که پدربزرگم بزرگ خاندان خیلی خیرات میده توشهرخودشون معروفه ولی به ابجیم یا عروساش نمیده چون خودشون دستشون ب دهنش میرسه وخرید میکنن فقط واسه فقرا نیازمندا خانمای بی سرپرست 

میخواستم همین حرفو ازت بشنومشاید خسیس نباشه ولی بد بار اومده شوهرت چون شریکی این مشکلاتم داره با خود ...

من روم نمیشه برم بگم نمیدونم چرا به ما پول خرجی رو نمیدن یا شوهرم نمیگیره 

چند بار همش گفتم پول بگیر از بابات

تو دعوا گفت چیه همش میگی پول بگیر اون روز ۲۰ میلیون پول قسطمو دادن و قرار نیس پس بدم

فکر کنم شوهرم اینجور پول هارو میگیره دیگه روش نمیشه خرجی بگیره