2777
2789

خواهرم چندماه سر چیزای بیخود دعوا و کتککاری راه انداخت...امروز گفت ماهی ۵۰ تومن بهم بدین برم یه شهر دیگه زندگی کنم و کاری به کارم نداشته باشید دیگه مامانم چونه زد آوردش روی ماهی ۲۵ تومن !! فهمیدم همه اون دعواها و کتکاری ها به خاطر این بوده که مامانم با این درخواستش موافقت کنه 

💔

۲۵ میلیون ماهی؟بعد خودش چیکار میکنه 

درامد پدرت چنده؟

چقدر پرتوقع 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تمام ماجرا رو نمیدونیم که بخواهیم نظر بدیم . ممکنه حق با خواهرت باشه . منم دقیقا مثل خواهرت همچینن ح ...

والا ماهم خونمون دیوونه خونس 

اما دیوونش خواهرمه درحال حاضر( قبلش بابام بود که مامانم جدا شد ازش!) 

تمام ماجرا رو نمیدونیم که بخواهیم نظر بدیم . ممکنه حق با خواهرت باشه . منم دقیقا مثل خواهرت همچینن ح ...

مطمئنم این رفتارای خواهرم ۸۰ درصد به خاطر حرفایی هست که دوست پسرش زده و مغزشو شستشو داده اما از بس که از خواهرم میترسم جرعت نمیکنم اسمشو بیارم 

اجی اسی تاپیکش قفل کرده بود نتونستم برات کامنت بزارم اونجا ن پیام نور ثبت نام نکردم گل 

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

دانشگاه ازاد قبلا دو سال بودم رشته بهداشت 

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

مرسی 🥹❤️قبول شدنت توی کنکور باعث شد همه محصل ها به آیندشون امیدوار بشن

وافعا🥺🥺🥺؟؟؟

خداروشکر اخه من شرایط خیلی داعونی هیچ کس حتی خودم امیدی ب قبولیم نداشت 

اگه برمیگشتی به قبل بازم دانشگاه آزاد میرفتی؟

نع پول نداشتم دیگ 

من پرستاری آزاد شهر خودمم قبول شدم نرفتم چون ترمی ۴۰ میلیون باید پیاده میشدم