امروز پیام شوکه کننده ای از گوشی مامانم دیدم به مامان وقتی گفتم مرد همسایه پیام داده تعجب کرد که شمارم از کجا آورده حتما از گوشی زنش کش رفته .... باورمون نمیشه استرس گرفتیم توروخدا بگید چیکار کنم اصلاااااااا اونجوری نمیشناختیمش چون آدمای خوبی ان ینی بچه های فوق العاده خوب که باهم دوستیم و زنو شوهر هم آبرو دار هستن ... من موندم چرا پیام داده مامانم حرصش گرفته میخواد بره بگه چرا اینجوری کرده گفتم دست نگه دار... چون مامانم خیلی مومنه و حساسه رو این چیزا نوشته سلام وقت بخیر خوبی ممکنه اشتباه گرفته باشه؟؟
یه سوال دیگه بزاریم بی جواب بمونه بلاکش کنیم یا من به دخترش بگم فلانی احتمالا بابات مامانمو با یکی اشتباه گرفته ما تعجب کردیم و ایناااا یا چی ؟؟
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
عجب دختره همسایه گفته شماره بابام رو سیو کنید لازممون میشه
بیرون بودیم گوشیش شارژ نداشت از تلفن من زنگ زد که بیاد دنبالش.. در ضمن شماره تلفنش تو گوشی داداشم هم هست چون مرده شغل دومش اساس کشی هست و برادرم کار داشتنی به اون میگه ... خب شما چرا قبل قضاوت یه احتمال نمیدی شاید مرد همسایه پروفایل گذاشته باشه و ما متوجه بشیم اونه
مادرم شماره شو نداشته من متوجه شدم که اونه چون با دخترش دوستم و بیرون بودنی از گوشی من به باباش زنگ ...
حالا داستان را جنایی نکنید بابت یک پیام که مشخص نیست
از طرف کی بوده و چه کار داشتند
بپرسید شما ببینید چی جواب میدند باور کنید اینقدر
چالش نداره ها
فکر کنم شما تو خیابون یکی صداتون بزنه بگه خانم پا میذارید فرار
کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین دلیل بر این نیست که حق با شماست ممنون از فهم و شعور شما 🤍