2777
2789

نمی فهمم چی می خونم از طرفی هم انگار دیدی دور وت ازت جدا شده یکم اونجوری شدم خوابم نمی‌بره مثل وقتی انرژی زا می خوری یا غذا چرب تا صبح خواب الکی میبینی یا حالت بده منم سرما خوردم اونجوری شدم

نمیگم لیاقتم نداشت میگم من عرضه نداشتم داشته باشمت خوشبخت شی❤ ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم

برو دکتر و تا حد امکان به خودت برس کم درس بخون اگرم وقت داری که یکی دوروز استراحت کن کامل

وقت دکتر رفتن ندارم ۶۰۰ صفحه رفرنس هست 😭😭😭کاش بمیرم تموم شم برم ۲ روزه نخوابیدم

نمیگم لیاقتم نداشت میگم من عرضه نداشتم داشته باشمت خوشبخت شی❤ ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقت دکتر رفتن ندارم ۶۰۰ صفحه رفرنس هست 😭😭😭کاش بمیرم تموم شم برم ۲ روزه نخوابیدم

الهی بگردم خداااانکنه اخه چه حرفیه ارزش تو سلامتیه تو از هر درسی بالاتره پس یه قرصی یه دمنوشی سوپی چیزی بخور حداقل جون بگیری 

الهی بگردم خداااانکنه اخه چه حرفیه ارزش تو سلامتیه تو از هر درسی بالاتره پس یه قرصی یه دمنوشی سوپی چ ...

مزسی خدا نکنه ❤️😰

مزسی خدا نکنه ❤️😰

قربونت برم خوب میشی انشالله زکد زود درکت میکنم واقعا خیلی ویروس مضخرفیه ولی افرین به تلاشت افرین به ارادت افرین به اینکه دنبال هدفتی تو سخترین شرایط بفکر هدفتی انشالله هنیشه سلامت و موفق باشی بخون ولی آوانس بده تند تند و فشار تیار به خودت و به خودتم برس موفق میشی😍😍😍😍

قربونت برم خوب میشی انشالله زکد زود درکت میکنم واقعا خیلی ویروس مضخرفیه ولی افرین به تلاشت افرین به ...

خیلی ممنونم عزیزم از انرژی که دادی❤️