2777
2789

من تازه ماه سومم تموم شده و وارد ماه چهارم شدم

دلم میخواد طبیعی زایمان کنم چون دوست ندارم خیلی بعد زایمان محتاج کسی باشم

ولی ازونورم چندتا مشکل دارم 

اول اینکه ایا میشه زایمان طبیعی بدون برش ناحیه ی پرینه باشه؟

دوم  اینکه از دردش اصلا نمیترسم ولی میترسم واژنم گشاد شه (بی ادبی نباشه ولی الان واژنم تقریبا تنگه و این خب برای من و شوهرم هردو مهمه) اونایی که تجربه داشتن میشه بگن چجوری بوده براشون؟

اگه کسی بچه ی ساری هست بگه بهم دکتر من خانم هدی طبرستانیه ایا با ایشون تجربه زایمان طبیعی داشتن؟ و اگه داشتن چطور بوده راضی  بودن یا نه

در اخر اینکه ایا واقعا بعد از زایمان طبیعی خودم سرپا میشم و به کارهام میرسم یا نیاز به کمک کسی دارم؟

عزیزم هم سز هم طبیعی جفتشون خوبی و بدی دارن مثلا تو طبیعی شکم خیلی زود ب حالت اول برمیگرده ولی افتادگی مثانه و رحم پیدا میکنن بعضیا و ممکنه بد بخیه بخورن و شکل بدی بگیره واژن

سلیطه🗿باورت را قوی کن به نور، به امید..💫 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گلم ده روز ک باید استراحت کنی ولی بعدش اره اوکی هستی 

بدون بخیه من شنیدم میشه ولی روزی ک من زایمان کردم یه خانمی ک با من زایمان کرد اصلا بخیه نخورد من یه عالمه و و واقعا تا یه هفته جاش درد داره بعد اوکی میشه اون خانم نه همون لحظه نشست چهار زانو به بچه شیر میداد من به ماما گقتم پس چرا اون بخیه نخورد گفت اون گشاد بوده!!! و من نمیدونم الکی گفت یا واقعا.... درهر صورت ما بعد دوتا بچه مشکلی ازین لحاظ نداریم 

سلام ب سلامتی 

خیلی کم بدون پارگی اتفاق میفته مخصوصا اگر زایمان اوله

ولی پارگی دونوعه یا خودش پاره بشه یا قیچی کنن

بعد زایمان خیلی زود سرپا میشی

و در مورد گشادی هم اگه پارگی باشه و خوب بخیه بشه و موقع بخیه تکون نخوری اصلا اتفاق نمیوفته

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی 💓 که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی ❤️درست در لحظه آخر،در اوج توکل و نهایتِ تاریکی، نوری نمایان میشود معجزه ای رخ میدهد، خدا از راه می رسد  خدایا شکرت برای هرچیزی که دارم و هر چیزی که ندارم،اگه لایق باشم دعاگوی همه اونایی که منتظر مادر شدن هستن هستم، نا امید نشید خدا برزگ تر از حد انتظار ماست🌹
بعد زایمان طبیعی هم واژن از الان تنگ تر میشه همم سرپا میشی اما دکتر خوب شرطه

دکتر من خودم خیلی قبولش دارم حتی خواهرم پیشش سزارین کرد بازم خیلی راضی بود. شما خودتون طبیعی زایمان کردین؟ راضی بودین؟ یه خورده راجع بهش توضیح میدین؟