امروز بدترین روز عمرمه من پشت کنکورم و توی خوانواده بشدت بد زندگی میکنم چون پدر بشدت بد دارم همیشه خیانت میکنه قرص روانگردان میندازه مامانم یه ادم مظلوم میبینمش جیگرم میسوزه همیشه مارو محدود کرده تو روستاییم و من. فقط دارم درس میخونم مامانمو نجات بدم ولی تو خونه ارامش نداریم فقط هیانت میکنه هیچکسمحق نداره بهش زگه تو اصلنم هر چی کار میکنه خرج خودش و تیپش میکنه بعد امروز پاشده مامانمو کتک زده میرم دفاع کنم منممیزنه واقعا من چیکار کنم چطور روحیمو حفظ کنم درس بخونم شما نمدونید جطور جیگرم پارس
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
حق داری عزیزم مامانت سعی کنه دم پرش نره و سکوت کنه البته اگه شرایط جدایی رونداره و قصدش زندگیه اما میدونم سخته اصلا کار هرکسی نیست اما میدونم میرسی به یه جایی فقط ول نکن و بخون هروقت خاستی بکشی عقب به چشمای مامانت نگاه کن
خیلی ببخشید ولی خدا لعنتش کنه کاش این بابا های نفرت انگیز گورشون رو از زندگی ادم جمع کنن برن ،ادم بی لیاقت باید بره دنباله جیزی که لایقش هست بهش اهمیت ندید بذارید هر گوهی می خواد بخوره حداقل ارامش دارید پاچتون رو دیگه نمی گیره 🥲
طفلی مادرتشما ک میری بالاخرهمادرت میمونه و این حیوونچرا مادرت جدا نمیشه اخه
من نمیرم امکان نداره مامانمو نجات ندم اخه اصلا مادرمچطور جدا شه اصلا راه نداره جایی نداره از طرفی حامی نداره یه داداش ۸ ساله دارم طفلی میلرزید الانم از بی کسی اومدم اینجا اروم شم فقط قطعا دارم درس میخونم فقط مامانمو نجات بدم