2777
2789
عنوان

چرا اینجا آدمها اینجورین همش میگن طلا طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 592 بازدید | 68 پست

طلا رو برای خرید خونه و ماشین تبدیل میکنیم نه جهارتا چیز بی ارزش ...

لباس میشه ماهی ی تکیه خرید برنامه ریخت ولی طلا تا پولت جمع جور نباشه شدنی نیست

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مگه نمیدونستی همه یه دکترا اقتصاد دارم منم یه تاپیک زدم در این باره نمیدونم تاکی میخوان طلا بخرن کی استفاده میکنن و واقعا رو مخن

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

طلا خوبه 

ب شرطی ک سرو لباس ادم  موهای ادم صورت ادم اول درست باشه بعدش طلا

زن همسایه ما موهاش داغون و چند رنگ و وز

دندونهاش داغون 

لباسهاش دااااغون 

کفش له شده مبپوشه

اونوقت تا آرنج طلا انداخته

از موقعی ک اینو دیدم از طلا بدم اومده

اورین شوهرم زیر قرضه حک جلبش گرفتن فردا میره زندان طلا بدم یا بره زندان قطعا بره زندان

بعدم استدلال می کنن بره زندان چند وقت بعد میاد بیرون

ولی با این قیمت طلا و گرونی اگه طلاهات رو بفروشی می تونی جاش بخری؟؟؟؟ نه

پس بذار شوهرت بره زندان

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.

منم قبلا همین فکر تو رو میکردم  همه ی پول هامو خرج چرت و پرت میکردم   لباس و رستوران و اینا   میگفتم از زندگی لذت ببرم اما یه مدت پول هامو پس انداز کردم طلا خریدم بعد که زیاد شدن فروختم واسه خودم ماشین خریدم و وقتی سوارش میشم و لنگ تاکسی اینا نیستم به ارزش کارم پی میبرم