2777
2789

یکی از اشناهامونه و ما بااینکه تقریبا همو زیاد می‌دیدیم به واسطه خانواده ولی زیاد حرف می‌زدیم چند سال پیش وقتی داشتیم جرئت حقیقت بازی میکردیم از من پرسیدن تا حالا رو کسی از پسرای فامیل کراش زدی گفتم نه مثلا تو فامیل کی هست ک من کراش بزنم یکی از پسرای جمع برداشت یه نگاه ب اون یکی کرد(همونی که میگم پروعه) بعد ی من گفت حتی رو این نزدی؟ منم خیلی سریع گفتم نه ما چیمون بهم میخوره چرا باید کراش بزنم بعد گذشت تا اینکه چند روز پیش باز دیدمش

چی گفت

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعد تو ماشین بودیم اینم داشت پستای فان اینستارو ب من نشون میداد و می‌خندیم یهو دیدم دوس دخترش پیام داد بعد این را کرد منم خواستم نشون بدم ک دیدم گفت جوابش بده گناه داره دیگه بلاخره جوابشو داد  اونم خیلی سرد وقتی وارد دایرکتش شد س چار تا دختر بود بعد من اینجوری بودم که بیچاره اونایی ک فکر میکنن تو خیلی پاکی

بعد من متوجه شدم با یکی از دخترای فامیل هم رله 😐و رسماً دختره حرفای مثبت ۱۸ تو چت بهش گفته بود بعد من گفتم خجالت نمی‌کشی این چ کاریه بهم گفت اینا همه رفیقامن مث تو 😐بعد من اینجوری بودم ک ودف منو تو اولین باره اصلا انقد حرف میزنیم

بعد من متوجه شدم با یکی از دخترای فامیل هم رله 😐و رسماً دختره حرفای مثبت ۱۸ تو چت بهش گفته بود بعد ...

تقصیر خودته بعد از اون جرایت حقیقت،باش دمخور شدی...فکر کرده خبریه

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
ببخشید دارم سریع تایپ میکنم🤦🏼‍♀️ حواسم نیست

منم حسابی عصبی شدم گفتم من اگه رفیقتم باشم نمیگم تو هر شب تو ب...

دیگه چیزی نگفت تا اینکه چند دقیقه گذشت باز مسخره بازی‌اش گل کرد هی میگفت عه اون دختره رو نگا بیا برو مخشو برام بزن منم انقد تکرار کرد ک کم مونده بود همونجا بزنم تو دهنش😐