2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

علائم پری نداشتین؟

چرا کمردرد وپادرد معده درد پهلو درد سردرد زیر شکمم زیر میکشید عطسه یا سرفه میکردم امروز یکم بهترم خداروشکر

خیلی هم گشنم میشه 

این خیلی بده از الان اینجوری باشم تااخر 100کیلو میشم

اره عزیزم نفخ زیاد

من ماه دوم اقدامم خیلی نفخ دارم ۴ روز به موعدم مونده درد پری رو ندارم ولی امروز یه وقتایی تخمدانام تیر میکشیدن

بد اخلاقم کمی بی حوصلم ولی هیچ نشونه ای ندارم 

ماه پیش کلی نشونه داشتم هیچی نشد بعد من یه هفته قبل پری دردشو میکشم ولی الا ۴ روز مونده هیچی

نمیدونم ربط داره یا نه ولی سکمم گرفتگی داشت چند روز بعدشم کشاله رون پام گرفتگی گرفت ولی الا اوکیم 

ممکنه باردار باشم؟

من ماه دوم اقدامم خیلی نفخ دارم ۴ روز به موعدم مونده درد پری رو ندارم ولی امروز یه وقتایی تخمدانام ت ...

اره منم هیچ علایمی نداشتم فقط همین درد زیر شکم ونفخ خیلی زیاد ـ منم امیدی نداشتم اخه سر پسرم خیلی ترشح میدیدم ایندفعه اصلا هیچی نیس

من 4 روز به پری هاله انداخت  مارک وندفو خیلی خوبه 

میترسم بزنم منفی شه امیدم بپره

راستش من یکشنبه زدم منفی شد ناامید شدم انقد دلم گرفت زنگ زدم نوبت عکس رنگی گرفتم به شوهرمم گفتم باید بری ازمایش اسپرم شبش تا صب گریه کردم  صب دوباره بی بی زدم و کامل مثبت شد باورم نمیشد  من اصلا امیدی نداشتم چون علایمی نداشتم تونت نوشته بود نفخ علایم پریوده منم گفتم این ماهم نشد همش چیزای سنگین برمیداشتم اخه هیچکاری نمیکردم قبلش فک میکردم حاملم 😅0بعد گفتم بزار چیز سنگین بلند کنم زود پری شم اقدام کنم