2777
2789

خیلی اخلاف داریم خیلی خودخاهه همیشه بخاطر خرجی دادن و بچم ک۴سالشه متوجه قهر دعوا ما میشه ناراحت میشه باهاش کنار امدم منتشو نازشو کشیدم اون شده پرنسس انقد اشتی کردم منتشو کشیدم دقیقا دو ساله یبار ناز مونکشیده.امروز من ز زدم خیییلی سرد باهام حرف زد و تقصیرم گردن خودش بود تو دعوا ب من اس داد تو درس نمیشی ولت کردم ب امون خدا دیگه تو کارات ب من ربط نداره همیشه همینو میگه .منم سری پیش گفتم اگ من بد ام باش بخاطر تو و زندگی تغییر میکنم بااینکه تقصیر من نیس اما اون گف من بحاطرت تغییر نمیکنم .منم امروز ب اون اسش ک گف درس نمیشی تو یا دیگ کاری باهات ندارم منم گفتم اگ منو نمخای فک میکنی درست بشو نیسم ولم کن برو زوری نگهت نداشتم .ن به اون اس جواب داد ن از صب زنگ پیام داده کلا سگ محلیم میکنه

تقصیر خودته که انقدر بهش رو میدی که فکر میکنه حق با خودشه 

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.